All in One Light (100 ml)

 39 kr
Jämför
Fraktmetod Fraktkostnad
PostNord Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
UPS Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
Internationellt - Post eller UPS Detaljer i kassan
Data
Tillverkare
Storlek
120 ml eller mindre
Typ av lösning
Multifunktionell (mjuk lins)
För vilken typ av lins
Mjuk lins
För plan
Ja
EAN
5052132921734
Artikelnummer
AIOL100
Detaljer

All in One Light (100 ml), kontaktlinsvätska med fodral

MULTIFUNKTIONELL VÄTSKA FÖR KÄNSLIGA ÖGON

För alla typer av mjuka kontaktlinser, inklusive silikonhydrogel-linser.

BRUKSANVISNING

Rengör, desinficerar, lagrar, återfuktar, smörjer, sköljer och avlägsnar avlagringar.

KAN ANVÄNDAS TILL DE FLESTA KONTAKTLINSBÄRARE.

DE FLESTA PROBLEM ORSAKAS AV ATT MAN INTE FÖLJER INSTRUKTIONERNA FÖR SKÖTSEL AV KONTAKTLINSER.

Använd den vätska som rekommenderas av den ögonläkare eller optiker som skrivit ut kontaktlinserna.

För att undvika problem och för att säkerställa ett bekvämt bärande är det viktigt att du gör steg 1,2 och 3 varje dag.

Steg 1 - rengöring Tvätta, skölj och torka händerna noggrant innan du tar bort linserna. Placera linsen i handflatan och droppa några droppar av flergångsvätskan över den. Gnugga försiktigt båda sidorna av linsen med fingertoppen i cirka 15-20 sekunder.

Steg 2 - Skölj Efter rengöringen sköljer du linserna med multifunktionsvätskan.

Steg 3 - Desinficera Ta bort locket på kontaktlinsfodralet och placera den vänstra linsen i den vänstra hållaren och den högra linsen i den högra hållaren, fyll sedan fodralet med multifunktionsvätskan upp till den inre kanten och stäng locket ordentligt. Låt linsen ligga i vätskan i minst 4 timmar eller över natten.

Vid längre förvaringsperioder - 7 dagar eller mer - rekommenderas det att desinficera linserna igen.

Rengöring av linsfodralet Efter användning sköljer du linsfodralet noggrant med flergångsvätskan eller steril koksaltlösning och låter det torka.

Använd inte tvål eller rengöringsmedel. När kontaktlinsfodralet inte används ska det hållas torrt och bytas ut med en frekvens som rekommenderas av den ordinerande ögonläkaren eller optikern. Skölj inte kontaktlinsen eller kontaktlinsfodralet med kranvatten.

KOMFORTABEL VISION För att säkerställa bekväm användning och korrekt fuktning av linserna, droppa några droppar multifunktionell vätska på båda sidor av linsen innan du sätter in den i ögat.

VARNING!

ANVÄND INTE FLERA VÄTSKOR SAMTIDIGT.

Innan du använder läkemedel som instilleras i ögat när du bär kontaktlinser, rådgör med ögonläkaren eller optikern som ordinerar kontaktlinserna. Använd inte om originalhättan är skadad. Vid irritation, sluta omedelbart med användningen, ta bort linserna och kontakta den ögonläkare eller optiker som skriver ut dem. Sluta använda vätskan efter tre månader efter öppnandet. Kontaktlinsvårdsprodukter ska förvaras utom räckhåll för barn. Ta inte bort locket på förvaringsfodralet när du förvarar kontaktlinser. Rör inte flaskans dispenseringsöppning mot någon yta.

Återförslut alltid flaskans lock efter användning. Förvara mellan 4 °C och 30 °C. Skölj inte kontaktlinsen eller förvaringsfodralet för kontaktlinser med kranvatten. Kontaktlinsfodralet ska rengöras regelbundet och bytas ut med den frekvens som rekommenderas av den ordinerande ögonläkaren eller optikern.

Använd inte vätskan på nytt för att skydda dina ögon. Om linserna förvaras i vätskan i mer än 7 dagar rekommenderas att desinfektionsförfarandet upprepas. Använd inte efter det utgångsdatum som anges på flaskan och förpackningen.

Under desinfektionen ska kontaktlinsfodralet förvaras horisontellt och på en säker plats (utom räckhåll för barn).

Sammansättning: PHB, natriumklorid, natriumfosfat.

Liknande produkter