Filtrering
Pris (SEK)
378 kr - 4 488 kr
Vad söker du efter?
Kategori
I lager?
Varumärke
Storlek
Glasbredd
45 - 139
Material
Glasögon form
Ram färg
Typ
Färg på lins
Polariserad

Cat-eye solglasögon

 

413Produkt
 

Cat Eye Solglasögon

Cat eye solglasögon passar bäst för runda ansikten, triangelformade ansikten och hjärtformade ansikten.

1. Runda ansikten kännetecknas av mjuka kurvor och jämna linjer, med bredden på käken och pannan ungefär lika bred som ansiktet. I runda ansiktsformer är hakan vanligtvis rundad med mycket få vinklar. Till skillnad från andra ansiktstyper sticker det runda ansiktet ofta ut tydligt. När du väljer cat eye-formade glasögon för ett runt ansikte är det viktigaste att välja bågar som lägger till vinklar till ansiktets runda form. Tjocka bågar med skarpa, rena linjer kompletterar rund ansiktsform mycket bra.

2. I fallet med ett triangelformat ansikte är den starka och bredare käken ihopparad med smalare kindben och en panna: dessa är karakteristiska drag hos det triangelformade ansiktet, som är det motsatta av hjärtformen. Den här formen utstrålar ofta energi och dynamik.

3. Hjärtformade ansikten har den bredaste punkten i pannan, som smalnar av mot hakan. Denna ansiktsform kan vara lång eller rund och ger ofta bäraren ett sött och glatt utseende.

Cat Eye Solglasögonkollektion

Formen och bågtypen på solglasögon är också viktiga överväganden när du gör ett köp. Vi förstår att det inte är lätt att välja rätt solglasögon, vilket är varför vi hjälper dig att välja den perfekta solglasögonformen med vår virtuella spegel.

Förutom Cat Eye-solglasögon, utforska vår breda kollektion av damens solglasögon och herr solglasögon.

Cat Eye Glasögon Rea

Vårt sortiment av damsolglasögon inkluderar också Cat Eye-glasögon. Vi erbjuder ett brett urval av glasögon för både män och kvinnor i vår kompletta glasögonkollektion.