Filtrering
Pris (SEK)
120 kr - 388 kr
Vad söker du efter?
I lager?
Varumärke
Tillverkare
Storlek
För plan

Menicare kontaktlinsvätska

8Produkt

Från MeniCare-sortimentet kan vi nämna de två multifunktionella lösningarna MeniCare Pure och MeniCare Plus, som är idealiska för vård av hårda kontaktlinser.


 


1. MeniCare Pure är Menicon's nyaste multifunktionslösning för att främja en så hälsosam vård som möjligt av gaspermeabla kontaktlinser (RGP-kontakter).


    Kontaktlinslösningen är den första lösningen som skapats av naturliga ingredienser, med desinfektionsmedel, C-vitamin glukosid och hyaluronsyra. Dessutom har dubbel filtrering utförts under tillverkningen för att avlägsna oönskade partiklar, men också för att säkerställa lösningens renhet.


    Lösningen levereras i en flaska med en enda tryckknapp för bättre sterilitet och integritet och även för enklare hantering.


    För att säkerställa bättre komfort och för att förlänga livslängden på hårda kontakter rekommenderas att använda Menicon's Progent för proteinborttagning i kombination med MeniCare Pure-lösningen.


 


2. MeniCare Plus är en flergångslösning för hårda linser som uppfyller de höga förväntningarna hos alla bärare av gaspermeabla linser. Maximal komfort kan uppnås med MeniCare Plus genom att förbättra fuktigheten och minska linsavlagringar.


    MeniCare Plus lösning för hårda linser kan också användas för sköljning före insättning av linser. Linsen kommer att kännas ren och smidig vid varje användning. Tack vare de fuktgivande ämnena i linsen ökar vätbarheten, vilket underlättar en jämn fördelning av tårfilmen på linsens yta.


    För att säkerställa utmärkt komfort och skydd under de hårda linsernas hela livslängd rekommenderas att avlägsna proteiner med Menicon Progent regelbundet, t.ex. varje vecka, i kombination med MeniCare Plus-lösningen.


 


Följ rekommendationerna och byt inte linsmärke eller påfyllningslösning utan att först diskutera med din ögonläkare.