Filtrering
Pris (SEK)
159 kr - 1 977 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
37 - 131
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Solglasögon för barn

 

399Produkt
 

Barnsolglasögon för varje åldersgrupp

Barnsolglasögon blir allt mer populära eftersom de både är trendiga och praktiska accessoarer. Numera är det lätt att hitta moderiktiga bitar från ett brett utbud av stilar och färger på solglasögon, samtidigt som man inte glömmer bort skyddet mot solljus.

Eftersom barns synsystem fortfarande utvecklas under de första 5-6 åren spelar en bra kvalitet glasögon och solglasögon en betydande roll för att säkerställa en korrekt synutveckling. Kvalitativa solglasögon är viktiga eftersom barn generellt spenderar mer tid utomhus, vilket ökar deras exponering för ultraviolett (UV) ljus och annat solljus. Dessutom är deras ögon mer känsliga, deras pupiller är vidare, deras linser är klarare och de kan inte filtrera bort skadliga UV-strålar lika effektivt som vuxnas ögon, så mer skadligt ljus tränger in i deras ögon under barndomen. Var försiktig och köp solglasögon med ordentligt UV-skydd för att undvika potentiella framtida problem. Leta alltid efter solglasögon märkta med UV400, eftersom de helt filtrerar bort skadliga UV-strålar (upp till 400 nanometer).

För att göra valet enklare erbjuder vår onlineoptikbutik hundratals olika stilar, former, färger och varumärken av solglasögon för flickor och pojkar. Bland våra mest populära typer (t.ex. barnpilotglasögon) och varumärken finns Polaroid barnsolglasögon, Oakley barnsolglasögon, Ray-Ban barnsolglasögon, men många andra globala varumärken erbjuder utmärkt kvalitet barnsolglasögon.

Barnsolglasögon

Pris på barnsolglasögon

Barnsolglasögon är vanligtvis tillgängliga till lägre priser än vuxenversionerna av samma modell, men eftersom det finns ett så brett utbud av tillgängliga produkter och kvaliteter kan priserna variera beroende på varumärke och modell. Bläddra genom eOptik urvalet där du kan välja bland hundratals modeller av barnsolglasögon.

Bästa priserna för barnsolglasögon

Det finns många onlinebutiker som säljer och distribuerar optiska produkter, men det är viktigt att köpa från pålitliga, välrenommerade källor. Vår onlinebutik erbjuder ett av landets största urval av kontaktlinser,glasögon, solglasögon, och datorglasögon, där de mest fördelaktiga priserna väntar på dig.