Filtrering

Carrera napszemüveg

 

Carrera Solglasögon: Stil och Kvalitet till Bästa Pris

Carrera är utan tvekan ett av de mest framgångsrika och populära varumärkena för glasögon och solglasögon i världen, grundat av Wilhelm Anger 1956 i Österrike. Carrera fick ursprungligen sitt namn från den legendariska Carrera Panamericana-roadrallyn, som ansågs vara en av de farligaste bilracen och som sträckte sig längs hela Mexikos längd. I början bestod företagets produktutbud av motorcykel- och skidhjälmar, men senare utvidgades det till att inkludera sportiga solglasögon, optiska glasögonbågar och solglasögon.

Ett av varumärkets stora genombrott kom när Anger patenterade Optyl 1964, ett extremt hållbart, lätt och hypoallergent material som är kapabelt att ge bättre elasticitet och storleksstabilitet än något annat plastmaterial. Effekten av Optyl på branschen känns fortfarande idag, då de flesta exklusiva solglasögon fortfarande är tillverkade av detta material.

Ytterligare ett betydande steg för varumärket kom 1974 när företagets namn ändrades till CARRERA International och flyttades till Traun. Vid den tiden var Carrera-solglasögon redan synliga på nästan varje större sportevenemang, som Formel 1 eller Vinter-OS. Det är inte konstigt att deras sportiga, eleganta men ändå diskreta solglasögon snabbt fick den uppmärksamhet de förtjänade.

Carrera solglasögon

Carrera Herrsolglasögon - Elegans, Stil

Carrera herrsolglasögon-kollektionen presenterar ett starkt designspråk varje säsong. Herrsolglasögonmodellerna symboliserar alltid styrka och elegans. De är ett perfekt val för varje åldersgrupp och varje tillfälle.

Carrera glasögonbågar och solglasögon-modeller är tillverkade med innovativa, premiummaterial och exceptionellt hantverk, vilket gör dem perfekta för alla stilar, tillfällen eller ansiktsformer. Bläddra igenom vårt urval av Carrera herrsolglasögon och Carrera damsolglasögon, och hitta de modeller som passar dig bäst, nu till ett verkligt förmånligt pris.

Carrera Solglasögon till Bästa Pris

Få Carrera solglasögon med speciella rabatter och hitta den högsta kvalitetsprodukten som passar din personlighet bäst.

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga, spårbara källor. Vår butik säljer endast äkta produkter, och vi garanterar produkternas äkthet.

Carrera Glasögon

En Carrera glasögonbåge är ett bra val för varje tillfälle, vare sig det är affärer, eleganta evenemang eller de praktiska aspekterna av vardagen. Det breda utbudet av Carrera herrglasögon väntar på gentlemän, och naturligtvis har de inte glömt bort damerna, då Carrera damglasögon-modeller också ingår i urvalet.

Carrera Glasögonbågsrea i vår webbutik!

I vårt sortiment kommer alla att hitta den perfekta, kvalitativa Carrera glasögonmodellen som perfekt matchar deras personlighet. Ta en titt på hela sortimentet med förtroende och beställ din favoritdel med bara några klick. Förutom garanterat lägsta pris på Carrera glasögonbågar kan du också spara tid.

Carrera Kampanjvideos