Filter
Märke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Tillverkare
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9

Användning av kontaktlinsvätska

Numera har det blivit populärt med så kallade allt-i-ett-lösningar för kontaktlinser, som desinficerar kontaktlinser och avlägsnar proteiner och smuts. Linser ska endast rengöras med en speciell rengöringsvätska för linser. Det är förbjudet att använda vatten eller andra vätskor i stället för kontaktlinsvätska, eftersom steriliteten är mycket viktig. Dessutom innehåller vatten olika bakterier och klor kan skada linser. Saltlösningar som finns på apotek är inte lämpliga för rengöring av kontaktlinser, så du kan riskera dina ögon eller skada linserna om de inte rengörs ordentligt. Vi rekommenderar att du konsulterar din kontaktlinsspecialist för att få råd om vilken kontaktlinsvätska som är bäst lämpad för dina linser. Om du rengör dina linser på rätt sätt kan du uppnå perfekt komfort och få ut det mesta av dina kontaktlinser.

Rekommenderade märken av vårdvätskor:

eOptik:s online-sortiment innehåller ett brett utbud av vätskemärken och vätskekartonger.

ReNu Multiplus - även för personer med känsliga ögon

Multifunktionella rengöringsvätskor från tillverkaren Bausch & Lomb varumärke ReNu, lämpliga för alla typer av mjuka kontaktlinser!

Bausch & Lomb ReNu kontaktlinsvätska finns i två versioner i vår webbshop:

ReNu Multiplus Contact Lens Fluid, en populär vårdprodukt med Hydranate-teknik som återfuktar, rengör och desinficerar. Den är också perfekt för daglig sköljning och förvaring av linser. Du kan hitta den i en mängd olika prisvärda förpackningar i nätbutiken eOptik:

ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 240 ml, ReNu Multiplus 360 ml

Varje morgon, gnugga försiktigt och skölj sedan mjuka kontaktlinser med ReNu Contact Lens Fluid för bekväma linser och en klar look!

ReNu MPS kontaktlinslösning

Perfekt för personer med känsliga, irriterade och lätt rodnade ögon. En multifunktionell vårdvätska som varsamt rengör, vårdar, återfuktar och lugnar ögonen. Avlägsnar vita och orenheter som bildats under hela dagen, återfuktar och gör kontaktlinserna bekväma att bära i upp till 16 timmar.

OPTI FREE vårdprodukter:

Inga ögon är likadana, inga behov är likadana" - med detta i åtanke har Alcon skapat tre versioner av OPTI FREE kontaktlinslösningen, som du kan hitta i nätbutiken eOptik:

  • OPTI FREE Replenish Contact Lens Fluid - som fyller på kontaktlinsernas yta för att säkerställa korrekt återfuktning. Tack vare TearGlyde-systemet håller den ögonen fuktiga i upp till en hel dag, på samma sätt som mänskliga tårar. Dela den ekonomiska OPTI FREE Replenish (300 ml) kontaktlinsvätskan med påse;

 

  • OPTI FREE PureMoist kontaktlinslösning - en desinficeringslösning med flera användningsområden och HydraGlyde fuktmatris för upp till 16 timmars återfuktning och komfort samt Polyquad- och Aldox-teknik för att bekämpa ögoninfektioner orsakade av mikroorganismer. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml).

  • OPTI FREE Express Contact Lens Fluid - Med ingrediensen Poloxamine som ger en unik fuktmiljö för kontaktlinsytan och en dubbel formel för att bekämpa kolonisering av patogener i kontaktlinser. OPTI FREE express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml), OPTI FREE Express (355 ml).

Lättviktig multifunktionell vätska allt i ett

CooperVision All in one Light-vätskan kan användas för alla typer av mjuka kontaktlinser, inklusive silikonhydrogel-linser. Rengör, desinficerar, återfuktar, smörjer, sköljer och avlägsnar avlagringar. Vi erbjuder produkten i flera olika typer av förpackningar. Leta efter den ekonomiska 360 ml-boxen med allt i en lätt förpackning.

 

BioTrue kontaktlinsvätska

Biotrue kontaktlinsvätska är en av Bausch & Lombs mest populära produkter. Den rekommenderas för mjuka kontaktlinser, särskilt silikonhydrogel-linser.

 

 

Typer av kontaktlinsvätskor

  • Vätska med proteinlösningsmedel;
  • Multifunktionella vätskor för hårda linser;
  • Multifunktionella vätskor för mjuka linser;
  • Peroxidvätskor;
  • Saltlösning;
  • Rengöring, desinfektion.

Leverans av kontaktlinsvätska

Köp din favoritlösning för rengöring och desinficering av kontaktlinser med gratis leverans. För aktuell information om leveranskostnader, besök sidan för leverans och betalning i nätbutiken eOptik. Vi har ett stort lager av de flesta märken av vätskor och förpackningar så att du kan få ditt paket inom en dag.

Våra paketupphämtningsalternativ inkluderar: kurirupphämtning, maskinell upphämtning.

(Leveranskostnaderna kan ändras utan föregående meddelande).

Den bästa kontaktlinslösningen för online shopping

Välj bland det rätta utbudet av rengörings- och desinfektionsvätskor för kontaktlinser online. Innan du lägger en produkt i din varukorg ska du kontrollera att produkten du väljer är lämplig för de kontaktlinser du bär. Det är enkelt att söka i vår webbutik. För att vara säker på att du har rätt vårdprodukt i din korg rekommenderar vi att du läser produktbeskrivningarna, som innehåller all viktig information. Till exempel listan över flytande ingredienser. Detta kan vara viktigt för att undvika ögonirritation. Det är särskilt viktigt att kontrollera ingredienserna i produkten när du köper kontaktlinsvätska eller Rossmann kontaktlinsvätska. Priset på en Dm-kontaktlinsvätska kan vara överkomligt, men det kanske inte är rätt val för de linser du bär. Välj alltid rätt vårdlösning för mjuka eller hårda linser.

Kampanjer för kontaktlinslösningar 30-70% rabatt

Om du är en återkommande kund kan du beställa din tidigare beställning med en knapptryckning genom att logga in på din profil. Förutom att göra din beställning kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om våra senaste specialerbjudanden.

Välj bland våra rabatterade kontaktlinslösningar och köp din favoritkontaktlinslösning med upp till 30-70 % rabatt.

Kontaktlinser och vårdlösningar från eOptik

För att bära kontaktlinser behöver du en kontaktlinsvätska av god kvalitet och en kontaktlinshållare. Den senare finns vanligtvis i lösningsboxen. Kontaktlinser ska alltid skötas så att de behåller sin renhet och flexibilitet.

 

Skötsel av linser

Vårt sortiment av kontaktlinslösningar i vår webbshop och hos optiker innehåller alla produkter du behöver för perfekt linsvård. Våra produkter finns i många olika förpackningar. Välj den produkt som passar dig bäst bland våra förpackningar med 100 ml, 300 ml, 360 ml och 360 ml.

Dessutom är det bra att alltid ha en ögondroppe till hands för att vid behov uppdatera ögonen på ett ögonblick. I vårt sortiment finns också ett urval av ögondroppar för användning med kontaktlinser.