Filtrering

Linsvätska

 

Användning av kontaktlinsvätska


Nuförtiden har så kallade "allt-i-ett" kontaktlinsvätskor blivit vanliga, vilka har funktionen att desinficera kontaktlinser och ta bort protein och andra föroreningar. Linser bör endast rengöras med speciell rengöringsvätska. Användning av vatten eller någon annan vätska istället för kontaktlinsvätska är förbjudet eftersom sterilitet är mycket viktigt. Olika bakterier kan finnas i vatten, och klor förstör linserna. Isotoniska lösningar som finns i olika apotek är inte lämpliga för rengöring av kontaktlinser, så att använda dem kan riskera ögonens integritet, och felaktig rengöring kan skada linsen. Vi rekommenderar att du rådfrågar din specialist för att ta reda på vilken kontaktlinsvätska som bäst lämpar sig för dina linser. Om de rengörs ordentligt kan du uppnå perfekt komfort och använda hela slittiden för kontaktlinserna.


Utvalda vårdlösning varumärken:


eOptik.se:s online-utbud inkluderar många varumärken och förpackningar av lösningar.


ReNu Multiplus - även för känsliga ögon


Tillverkaren Bausch & Lombs ReNu-varumärke multifunktionella rengöringslösningar, som är lämpliga för vård av alla mjuka kontaktlinser!


Bausch & Lombs ReNu kontaktlinsvätska finns tillgänglig online i två versioner:


ReNu Multiplus kontaktlinsvätska, med Hydranate-teknologi, en populär vårdprodukt som återfuktar, rengör, desinficerar. Den är också utmärkt för daglig sköljning och förvaring av linser. Du kan hitta den i flera ekonomiska storlekar på eOptik.se:


ReNu Multiplus 60 ml, ReNu Multiplus 360 ml


ReNu MultiPlus (360 ml), kontaktlinsvätska

Varje morgon, gnugga försiktigt och skölj dina mjuka kontaktlinser med ReNu kontaktlinsvätska för bekväm användning och ett fräscht utseende!


ReNu MPS kontaktlinsvätska


Ett idealiskt val för dem med känsliga, lättirriterade och rödhet-utsatta ögon. En mångsidig vårdlösning som försiktigt rengör, vårdar, återfuktar och lugnar ögonen. Den tar bort proteiner och föroreningar som samlas under helgedomen, återfuktar och gör det bekvämt att bära kontaktlinser, även i upp till 16 timmar.


OPTI FREE produktserie:


"Inga två ögon är desamma, inga två behov är desamma" - med den insikten i åtanke skapade Alcon tre versioner av OPTI FREE kontaktlinsvätska, som finns i eOptik.se's webbshop:  • OPTI FREE Replenish kontaktlinsvätska - som återställer ytan på kontaktlinsen för att säkerställa dess rätt hydrering. Tack vare dess TearGlyde-system håller det ögonen fuktiga på ett sätt som liknar mänskliga tårar, hela dagen. Välj den ekonomiska OPTI FREE Replenish (300 ml), kontaktlinsvätska med fodral


OPTI-FREE Replenish 300 ml kontaktlinsvätska med fodral

  • OPTI FREE PureMoist kontaktlinsvätska - en mångsidig desinfektionsvätska med HydraGlyde-fuktighetsmatris för fuktighet och komfort som varar upp till 16 timmar, och Polyquad- och Aldox-teknologier för att bekämpa infektioner orsakade av mikroorganismer. OPTI FREE PureMoist (90 ml), OPTI FREE PureMoist (300 ml)

  • OPTI-FREE PureMoist 300 ml
  • OPTI FREE Express kontaktlinsvätska - Med Poloxamine, som unikt skapar en fuktig miljö för kontaktlinsens yta, och dess dubbla formel hjälper till att bekämpa koloniseringen av patogener på kontaktlinsen. OPTI FREE Express (120 ml), OPTI FREE Express (355 ml)


OPTI-FREE Express 120 ml kontaktlinsvätska med fodral

Allt-i-ett ljus multifunktionell lösning


CooperVisions Allt-i-ett Light-lösning kan användas för alla typer av mjuka kontaktlinser, inklusive silikonhydrogellinser. Den har rengöring, desinfektion, återfuktning, smörjning, sköljning och tar bort avlagringar. I vårt urval kan du hitta produkten i flera storlekar. Let efter den ekonomiska Allt-i-ett Light 360 ml storleken


Allt-i-ett Light 360 ml kontaktlinsvätska med fodral

BioTrue kontaktlinsvätska


Ett av de mest populära produkterna från tillverkaren Bausch & Lomb är Biotrue kontaktlinsvätska. En vårdlösning för mjuka kontaktlinser, främst rekommenderad för silikonhydrogellinser.


Biotrue kontaktlinsvätska 300 ml

Typer av kontaktlinsvätskor


Proteindissoleringslösningar


Multifunktionella lösningar för hårda linser


Multifunktionella lösningar för mjuka linser


Peroxidlösningar


Isotoniska lösningar


Express Rengöring, Desinficering


Bästa onlineköpet av kontaktlinsvätskor


Välj online från ett urval av lämpliga rengörings- och desinfektionsvätskor för kontaktlinser. Innan du lägger en produkt i korgen, se till att den valda produkten är lämplig för de kontaktlinser du bär. Sökningen i vår webbshop är enkel. För att säkerställa att rätt vårdprodukt finns i din korg rekommenderar vi att du läser beskrivningarna av produkterna, som innehåller all viktig information. Till exempel ingredienslistan för lösningen. Detta kan vara viktigt för att undvika ögonirritation. Att kontrollera ingredienserna är särskilt viktigt när du köper lösningar för kontaktlinser i apotek. En sådan kontaktlinsvätska kan vara förmånlig, men den kan vara ett fel val för linserna du bär. Välj alltid rätt vårdlösning för dina mjuka eller hårda linser.


Kampanjer för kontaktlinsvätskor


Vid online shopping, om du är en återkommande kund, kan du efter att ha loggat in på din profil beställa om din tidigare köp med ett knapptryck. Förutom att lägga beställningar, prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om färska erbjudanden.


Kontaktlinser och vårdlösningar i eOptik.se:s sortiment


För kontaktlins-användning krävs en högkvalitativ kontaktlinsrengöringslösning, liksom ett förvaringsfodral för kontaktlinser. Det senare finns vanligtvis i boxen med rengöringslösningen. Kontaktlinser måste alltid underhållas, tack vare vilket linsen behåller sin renhet och flexibilitet.


Linssköljning

Pålitliga rengöringslösningar för linsskötsel


kontaktlinslösning-paletten i vår webbshop hittar du alla nödvändiga produkter som är väsentliga för perfekt linsskötsel. Våra produkter finns i flera storlekar. Välj rätt produkt från storlekarna 100 ml, 300 ml, 360 ml eller multipack.


Premiumkvalitetsrengöringslösning

Dessutom kan det vara mycket hjälpsamt att alltid ha ögondroppar till hands, som kan fräscha upp ögonen på ett ögonblick om det behövs. I eOptiks sortiment hittar du också ett urval av ögondroppar som är lämpliga för användning med kontaktlinser.

Om du inte är säker på vilken rengöringslösning eller ögondroppar du ska använda med dina kontaktlinser, vänd dig gärna till vår kundtjänst!

Varför välja eOptik?  • Originalprodukt - Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter från de bästa tillverkarna. (Läs mer...)

  • Prisgaranti - Om du vid köptillfället kunde ha köpt produkten till ett lägre pris från en ungersk distributör än från oss, kommer vi att återbetala dig 100% av prisskillnaden. (Läs mer...)

  • Enkelt, snabbt - Efter att du har beställt produkten informerar vi dig kontinuerligt om din beställnings status och levererar produkterna till dig så snabbt som möjligt. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar. (Läs mer...)

  • Säkert - Vi erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla glasögon, bågar eller solglasögon som du köper från oss, och en 365-dagars pengarna-tillbaka-garanti på kontaktlinser. (Läs mer...)