Leverans och betalning

Szállítási módok

Fraktmetoder

  • PostNord
  • Lokal post för alla internationella destionationer
  • Kurir för vissa länder (UPS eller lokala kurirer)

Betalningsmetoder

  • Onlinebetalning genom kort (Visa, Maestro, MasterCard)
  • Betalning med PayPal:
Fizetési módok

Fraktmetoder

PostNord Beställningarna skickas från vårt lager i Centraleuropa. Den genomsnittliga leveranstiden är 5-15 arbetsdagar. Vår logistikavdelning ligger i Budapest (Ungern), varifrån vi skickar din försändelse.

Lokal tjänst Vi skickar alla beställningar som rekommenderade paket och du kommer att få ett e-postmeddelande med spårningsnumret, som du sedan kan spåra på någon track&trace-webbplats eller på din lokala postwebbplats.

Lokal kurir eller UPS Beroende på ditt destinationsland ser du i kassan om vi erbjuder möjligheten att skicka med kurir

Betalningsmetoder

Betalning med kort Använd ditt kredit-, debit- eller betalkort för att betala för produkter. Vi accepterar följande kort: Visa, Visa Electron, Maestro och Mastercard. När du har valt detta alternativ kommer du att överföras till betalningssidan.

PayPal Använd ditt Paypal-konto (eller registrera ett om du inte har ett ännu) för att betala för produkter. Paypal är en säker betalningsmetod online som bekräftar din betalning via e-post och ger dig också rätt att begära återbetalning från Paypal om du tvivlar på leveransen av de tjänster du betalat för. De accepterar kort (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express) eller så kan du betala från ditt Paypal-saldo.