Filtrering
Pris (SEK)
94 kr - 293 kr
Vad söker du efter?
I lager?
Varumärke
Tillverkare
Storlek
För plan

Boston kontaktlinsvätska

Bausch and Lomb erbjuder ett brett utbud av vårdlösningar för hårda kontaktlinser. Dessa inkluderar enzymborttagningslösningar, droppar, vårdsystem, rengöring och desinfektion.

9Produkt

Boston är det främsta märket som rekommenderas av ögonläkare som en lösning för hårda linser.

Bausch and Lomb erbjuder ett brett sortiment av produkter för vård av hårda linser. Dessa lösningar är utformade för att tillgodose dina individuella behov av vård och rengöring av gaspermeabla linser.

Boston Simplus: En multifunktionell rengörings- och förvaringslösning för linser som har förmågan att avlägsna avlagringar av alla typer, särskilt proteinavlagringar. För bästa resultat rekommenderas att förvara kontaktlinser över natten i Boston-lösningen och på morgonen gnugga och skölja dem före användning.

Boston Advance Cleaner: Denna lösning för dagliga kontaktlinser använder kiselgel för att avlägsna alla protein- och ytavlagringar. För att använda, lägg 2-4 droppar av lösningen på de gaspermeabla linserna och gnugga sedan mellan fingrarna i 20 sekunder. Skölj rengöringsmedlet noggrant och förvara sedan kontaktlinserna över natten med Boston Advance Conditioning Solution.

Boston Original Conditioning Solution: Konditionerar och desinficerar hårda linser. Det rekommenderas att blötlägga kontaktlinserna i minst 4 timmar. Lösningen innehåller ett vätmedel som täcker hela linsernas yta för att fukta dem och göra dem smidiga och bekväma. Denna komponent syftar till att minska friktionen mellan linsen och ögat.

Boston Advance Conditioning Solution: Idealisk lösning för att desinficera, förvara och förbättra fuktigheten hos hårda kontaktlinser. Den här lösningen är utformad för att paras som ett andra steg i linsvårdsprocessen efter användning av Boston Advance Daily Lens Cleaner-lösningen.