8318 st produkt

Garanti för originalmärke

14 dagars returgaranti

Att välja glasögon och bågar

Du kan bläddra bland vårt utbud av bågar. Från kända märken till budgetprodukter hittar du säkert det som passar din budget och smak. Om du behöver hjälp med att välja kan du kontrollera vilka bågar som passar din ansiktsform på vår webbplats eOptik.se . Vi är också tillgängliga för att ge dig råd om du försöker bestämma dig för om glasögon eller kontaktlinser är rätt val för dig.

 

För att beställa glasögon behöver du bara välja en ram och en typ av lins som du vill ha och några uppgifter som har fastställts under synundersökningen. Dessa kommer att avgöra pris och leveranstid, och vi kommer att sträva efter att få dina glasögon till din valda upphämtningsplats så snart som möjligt. Vi erbjuder också en garanti på våra produkter.

 

 

Glasögonlinser

När det gäller glasögon är bekvämligheten avgörande. Detta återspeglas inte bara i valet av ram utan även i linsernas utformning. De får inte vara tunga eller för tjocka. Oavsett om du letar efter multifokala glasögon eller receptbelagda glasögon kan du beställa en tunnare lins för att få de luftiga och bekväma glasögon du vill ha. Detta är särskilt viktigt när du beställer randlösa glasögon, där själva linsen blir det definierande elementet i ditt ansikte eftersom ramen saknas.

 

Utöver att tunna ut linsen kan ytterligare beläggningar läggas till för att förbättra slitaget och den dagliga hållbarheten. Beläggningar som läggs till under linstillverkningen bidrar naturligtvis till linsernas pris. Vi erbjuder ythärdande, dammavvisande, fuktavvisande och vattenavvisande beläggningar för våra kunder som ofta befinner sig på fuktiga och dammiga platser. Vid fysiskt arbete, byggnadsarbete eller till och med en cykeltur i skogen hjälper det att ha ett objektiv som är mer motståndskraftigt mot dessa utmaningar.

 

UV-skydd är inte bara för solglasögon, så om du vill skydda din syn är det värt att tänka på detta också. Du kan också lägga till en antireflexbeläggning på dina linser. Den här beläggningen är särskilt användbar i snöig terräng och vid regelbunden körning, eftersom den dämpar reflektioner från omgivande ytor.

 

 

Multifokala glasögon

Multifokala linser, eller progressiva linser, har utvecklats från de mer välkända bifokala glasögonen. De har inte två brännpunkter, utan en kontinuerlig övergång som gör att du kan se bra på nära håll och långt borta med ett par glasögon. Det är dock viktigt att påpeka att det inte är både och.

 

Precis som med bifokala linser kräver multifokala linser att man lär sig att använda dem, vår hjärna måste anpassa sig. Men till skillnad från bifokala linser finns det ingen plötslig övergång som orsakar ett hopp i synen för bäraren, och det kommer inte heller att vara uppenbart för en utomstående observatör. Avsaknaden av en gränslinje är också mer estetiskt tilltalande.

 

 

Övervakningsglasögon, glasögon med filter för blått ljus

Att tillbringa lång tid framför datorn kan leda till en mängd olika besvär. Sömnproblem, torra och trötta ögon, migrän och huvudvärk. Monitorglasögon skyddar mot de skadliga effekterna av ljuset från skärmar. Av alla linser som finns tillgängliga är monitorglasögon de mest prisvärda, eftersom de ungefär motsvarar priset på ett par glasögon för enkelglasögon.

Oavsett vilken produkt du är intresserad av är du välkommen till vår butik för att få råd, ett syntest eller för att få dina befintliga glasögon reparerade. Vår webbshop kombinerar de senaste modellerna och budgetvänliga lösningar med en rad leveransalternativ för upphämtning. Teamet från eOptik.se önskar dig en trevlig shoppingupplevelse!

 

 

Glasögon för män, bågar för män

Utforska de 4 000 glasögon för män och ramar för män som finns tillgängliga hos vår optiker på nätet. Handla snabbt och enkelt online till priser som är 30-80 % lägre än i butik.

 

 

Glasögon för kvinnor, glasögonbågar för kvinnor

Vi har över 4 500 glasögonbågar för kvinnor, glasögon för kvinnor i vårt sortiment. Alla våra glasögon kommer från välrenommerade tillverkare och vi erbjuder en 100 % garanti för äktheten hos våra märkesglasögon. Vi vet att det inte är ett lätt val att hitta rätt glasögon, därför hjälper vi dig att välja rätt glasögonbåge med hjälp av vår virtuella spegel och denna ansiktsforms- och glasögonbågsväljare.

 

 

Handla glasögon på nätet

Idag är det en naturlig, snabb och enkel process att köpa glasögon online. För att beställa glasögon behöver du bara välja en båge och veta vilka linser du behöver, samt några detaljer som har fastställts under din synundersökning.

 

 

Förvaring och förvaring av glasögon i glasögonfodralet

Det är alltid en bra idé att förvara dina glasögon i det medföljande säkerhetshöljet. På så sätt kommer de inte att repa eller gå sönder när du inte har dem på dig. Om dina glasögon, bågar eller linser blir smutsiga ska du skölja dem med ljummet vatten och använda en pH-neutral rengöringslösning eller ett särskilt glasögonrengöringsmedel. När du torkar av dem använder du en mjuk mikrofiberduk för att skydda linserna från repor.

 

 

Varför välja eOptik.se?

  • Originalprodukter - Vi erbjuder endast originalkvalitetsprodukter från de bästa tillverkarna.
  • Prisgaranti - Om du vid köptillfället kunde ha köpt produkten från en ungersk distributör till ett lägre pris än det du köpte den av oss, återbetalar vi 100 % av skillnaden mellan de två priserna.
  • Enkelt, snabbt - När du har lagt din beställning håller vi dig informerad om hur det går med din beställning och skickar dig produkterna så snabbt som möjligt.
  • Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.
  • Säkerhet - Vi erbjuder 14 dagars pengarna tillbaka-garanti på alla glasögon, bågar eller solglasögon som köps i vår webbutik och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti på kontaktlinser.