Filtrering

Glasögon, glasögonbåge

 

Köpa glasögon och bågar online

I vårt utbud av glasögon kan du bläddra bland otaliga bågar. Vårt urval berikas av både välkända varumärken och ekonomiska produkter, så du är säker på att hitta något som passar både din budget och smak. Vi finns också till din tjänst för rådgivning om du funderar på om glasögon eller kontaktlinser är rätt val för dig.

För att beställa glasögon behöver du bara välja en båge och linstyp, samt några detaljer som fastställs under ögonundersökningen. Beroende på dessa kommer priset och leveranstiden att variera, och vi strävar efter att få dina färdiga glasögon till dig så snabbt som möjligt. Vi erbjuder också garanti på våra produkter.

Linser till glasögon

När det gäller glasögon är bekväm användning avgörande. Detta återspeglas i designen av glasögonlinserna samt valet av båge. De får inte vara tunga eller för tjocka. Oavsett om det är läsglasögon eller datorglasögon, för styrkor över +/-3 får du tunna linser, så att du alltid kan få ett par glasögon som är lika luftiga och bekväma som du drömt om. Detta är särskilt viktigt när du beställer bågar utan ram, eftersom linsen själv blir den definierande accessoaren för vårt ansikte i frånvaro av en ram.

UV-skydd gäller inte bara solglasögon, så om vi vill skydda vår syn är det värt att överväga detta också. Dessutom erbjuder vi ett antireflexbelägg till glasögonlinserna. Denna beläggning är särskilt användbar på snöig terräng eller vid vanlig körning, eftersom den minskar reflektioner från ytor i omgivningen.

Multifokala glasögon

Multifokala glasögonlinser, eller glasögon med progressiva linser, har utvecklats från den välkända bifokala motsvarigheten. De har inte två fokuspunkter men tillåter dig att se bra både på nära håll och på långt håll med en sömlös övergång. Det är dock viktigt att notera att inte samtidigt. Som med bifokala linser måste du lära dig att använda multifokala linser, och din hjärna måste anpassa sig till dem. Till skillnad från bifokala linser finns det dock ingen skarp övergång som skulle orsaka bildhopp för användaren, och det är inte uppenbart för en utomstående iakttagare. Avsaknaden av en delningslinje är också mycket mer estetisk. För tillfället erbjuder vi inte multifokala glasögon.

Datorglasögon, Blåljusfilterglasögon

Att spendera mycket tid framför datorn kan leda till olika besvär. Sömnstörningar, torra och trötta ögon, migrän och huvudvärk. Datorglasögon ger skydd mot de skadliga nivåerna av ljus som avges av skärmar. Bland priserna på glasögonlinser är datorglasögon de mest prisvärda, ungefär ekvivalent med priset på ett enklare receptglasögon.

Herrglasögon, Bågar för män

Upptäck urvalet av 4000 herrglasögon och herrbågar som finns i vår online webbutik. Handla enkelt och snabbt online, till priser upp till 30-80% mer fördelaktiga än de rekommenderade återförsäljningspriserna.

Damglasögon, Bågar för kvinnor

Vi erbjuder mer än 4500 dambågar, damglasögon. Alla våra glasögon kommer från stora tillverkare, och vi garanterar 100% äkthet för varumärkesglasögon. Vi vet att det inte är lätt att hitta rätt glasögon, så vi hjälper dig att välja den perfekta glasögonbågen med en virtuell spegel.

Onlineglasögonshopping

I dag är onlineglasögonshopping en helt naturlig, snabb och enkel process. För att beställa glasögon behöver du bara välja en båge och veta vilken typ av glasögonlinser du behöver, samt några detaljer som fastställs under ögonundersökningen.

Förvaring och rengöring av glasögon

Det är klokt att alltid förvara dina glasögon i det säkra glasögonetui som medföljer. På så sätt undviker du att de repas eller går sönder när de inte används. Om glasögonen, bågen eller linserna blir smutsiga, skölj dem med ljummet vatten och använd ett pH-neutral rengöringsmedel eller specialglasrensare. Använd en mjuk mikrofiberduk för att torka dem och skydda linserna från repor.

Varför välja eOptik?

  • Originalprodukt - Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter från de bästa tillverkarna.
  • Prisgaranti - Om du kunde ha köpt produkten till ett lägre pris från en lokal webbutik vid köptillfället än från oss, kommer vi att återbetala dig 100% av prisskillnaden.
  • Enkelt, snabbt - Efter att ha beställt produkten informerar vi dig kontinuerligt om din beställningsstatus och levererar produkterna till dig så snabbt som möjligt. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.
  • Säkert - Vi erbjuder 14 dagars återbetalningsgaranti på alla glasögon, bågar eller solglasögon som köps från vår webbutik, och 365 dagars återbetalningsgaranti på kontaktlinser.