Filtrering
Pris (SEK)
237 kr - 5 502 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
40 - 170
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Herrsolglasögon

 

5219Produkt
 

Herrsolglasögon till bästa priser

Mode förändras ständigt, påverkad av den era vi lever i, säsonger, väder och särskilt av designernas stora modehus och deras nya kollektioner. Det är välkommet att olika kända designers och modehus inte sparar någon ansträngning för att drömma upp nya kollektioner i linje med aktuella trender, eftersom detta är hur solglasögon verkligen kan bli ett medel för självuttryck. Men vi får inte glömma dess viktigaste funktion, som är att skydda vår syn.

Huvudrollen för solglasögon är att skydda våra ögon från den skadliga ultravioletta (UV) strålningen från solen. Detta är avgörande eftersom UV-strålar är farliga för synen och kan ha en skadlig inverkan på våra ögon. Om de lämnas oskyddade ökar risken för att utveckla grå starr, åldersrelaterad makuladegeneration eller vissa ögonåkommor i bindhinnan. Högkvalitativa UV-filtrerande solglasögon skyddar oss inte bara från skadliga strålar utan hjälper oss också att se klart i skarp, bländande ljus samtidigt som de skyddar den känsliga huden runt våra ögon.

När du köper solglasögon, leta alltid efter UV 400 solglasögonsetiketten eftersom den indikerar att solglasögonen är utrustade med 100% UV-skydd och följer de lagliga kraven i landet. Dessa regler definierar hur mycket UV-ljus ett par solglasögon måste filtrera för att säkerställa säker användning.

Fördelarna med polariserade solglasögon

Polariserade solglasögon linser filtrerar horisontellt inkommande bländande ljusstrålar, såsom de som reflekteras från vatten, mark och olika ytor. Det minskar bländning och ger oss en mycket bättre visuell upplevelse. Polariserade solglasögon kan vara ett utmärkt val för aktiviteter som sport, körning, promenader eller till och med fiske.

Bläddra igenom vårt urval av över 1000 polariserade herrsolglasögon, polariserade damsolglasögon och polariserade barnsolglasögon och hitta de modeller som passar dig bäst till verkligt fördelaktiga priser.

Herrsolglasögon för körning

När du väljer solglasögon är det viktigt att ta hänsyn till ramens design: den bör aldrig hindra periferiseendet. En annan väsentlig faktor är färgen på linserna. Linser som är för mörka, för färgglada och/eller reflekterande kan störa synen och påverka den korrekta uppfattningen av färger. De ideala solglasögonen för körning är de med bruna eller grå linser utrustade med polarisation.

Herrsolglasögon med recept

Naturligtvis finns herrsolglasögon även i receptversioner. Det är viktigt för glasögonbärare att ha rätt syn även i starkt solljus. En lösning för detta är att övergå till kontaktlinser och bära solglasögon över dem under soliga dagar. Men alla glasögonbärare använder inte kontaktlinser, vilket gör solglasögon med recept till den perfekta lösningen för dem.

Ett brett utbud av modeller för herrsolglasögon

Du bör endast köpa solglasögon från en pålitlig källa. Lågkvalitativa solglasögon kan inte bara misslyckas med att skydda dina ögon från skadliga strålar utan kan också utsätta dem för fara i vissa fall. Överdrivet mörka linser kan få pupillerna att dilatera, vilket gör att ännu fler skadliga strålar kan tränga in i ögonen utan ordentlig filtrering.

Vår onlinebutik erbjuder solglasögon från många kända lyxmärken, inklusive Oakley solglasögon, Ray-Ban solglasögon, Polaroid solglasögon, Versace solglasögon, Guess solglasögon, Police solglasögon, Tommy Hilfiger solglasögon, Tom Ford solglasögon, Carrera solglasögon och många andra lyxmärken för herrsolglasögon. Missa inte våra specialerbjudanden för herrsolglasögon!