Filtrering

Linser

 

Beställ kontaktlinser online, även för leverans nästa dag! Gillar du snabba och enkla lösningar?


Nuförtiden blir onlineshopping alltmer populärt, och med all rätt. Från bekvämligheten av våra hem kan vi skaffa de nödvändiga sakerna, ofta till en bråkdel av priset i fysiska butiker, vare sig det är mat, elektronik, kläder eller något annat. Varför skulle kontaktlinser vara annorlunda? Att beställa kontaktlinser är lika enkelt och snabbt som vilket annat köp online som helst. Det viktiga är att beställa från en pålitlig källa och hålla fast vid dina beprövade linser. Om du vill byta, rådgör först med din specialist!


Billigare kontaktlinser?


Verkligen, onlineshopping är ofta den billigaste lösningen, eftersom många kostnader kan sparas genom att driva en onlinebutik jämfört med traditionella butiker. Som ett resultat kan priset på kontaktlinser vara mycket mer förmånligt. Genom att beställa kontaktlinser online kan du spara tid, pengar och energi.


Vi erbjuder garanterat originalprodukter från de största tillverkarna av kontaktlinser. 80% av våra beställningar fylls från vårt eget lager.


Är det säkert att beställa kontaktlinser online?


Självklart kan du välja mellan samma välkända märken som du skulle göra personligen i en butik: Acuvue, Air Optix, Biofinity, PureVision, SofLens, Biomedics, Dailies, Proclear och listan fortsätter. Inte bara är priset på kontaktlinser mer förmånligt på det här sättet, men vi behöver inte heller kompromissa med kvaliteten. Om du är en erfaren linserbärare och känner till dina dioptrar och krumningar kan du shoppa online säkert och självsäkert. Det är dock klokt att rådfråga en specialist och få utbildning innan du gör ditt första köp av kontaktlinser! Alla tecken tyder på att optikens värld också erövras av onlineshopping, prova själv!


Hur fungerar kontaktlinser?


Kontaktlinser är ett bekvämt och lättillgängligt verktyg för synkorrigering som alltmer väljs av de som föredrar att inte bära glasögon. Liksom glasögon är kontaktlinser utformade för att korrigera ögats brytningsfel och därmed ge skarp syn.


Genom att fästa vid ögats yta och följa med ögongloben hjälper de ögonen att fokusera. Det finns sfäriska kontaktlinser, toriska kontaktlinser, multifokala kontaktlinser och till och med färgade versioner, som kan beställas utan dioptrier.


Beroende på användningstidpunkt, skiljer vi mellan dagliga kontaktlinser, veckolinser, månadslinser, 3-månaders och årliga kontaktlinser. Vilken typ som är idealisk för dig kommer att fastställas av din specialist.


Typer av kontaktlinser - Vad är skillnaden mellan mjuka och hårda typer?


De första kontaktlinserna var gjorda av glas för 100 år sedan, sedan av särskilda plaster, och än idag finns det så kallade hårda, hårda formerna. Dessa typer rekommenderas nu sällan, till exempel vid hög astigmatism. Dagens modernaste, mjuka kontaktlinser är gjorda av ett material som kallas silikonhydrogel, vilket gör att det är mycket mer bekvämt att bära kontaktlinser än deras föregångare. Deras användning märks praktiskt taget inte, och de kan förbli i ögat hela dagen utan att orsaka irritation. Vilka kontaktlinser som rekommenderas för någon bestäms av en specialist under en undersökning.


Kontaktlinjebeställning - Vilka ytterligare produkter måste du köpa?


Den första kontaktlinsen ordinerar en specialist som, tillsammans med en ögonundersökning, bestämmer graden av dioptrar, krumning och i vissa fall cylinder. Med dessa data i hand är det en enkel process att beställa kontaktlinser. Det kan hända att de två ögonen har olika dioptrar, i så fall måste båda värdena specificeras under beställningen. För att bära kontaktlinser krävs en högkvalitativ rengöringslösning, liksom ett förvaringsfodral för kontaktlinser. Det senare finns vanligtvis i boxen med rengöringslösningen. Dessutom kan det vara mycket hjälpsamt att alltid ha ögonfallar till hands som också kan användas på kontaktlinser och som kan fräscha upp ögonen på ett ögonblick om det behövs. Om du inte är säker på vilken rengöringslösning eller ögondroppar du ska välja för dina kontaktlinser, tveka inte att vända dig till vår kundtjänst!


Varför välja eOptik?  • Originalprodukt - Vi erbjuder endast kvalitetsprodukter från de bästa tillverkarna. (Läs mer...)

  • Prisgaranti - Om du vid köptillfället kunde ha köpt produkten till ett lägre pris från en ungersk distributör än från oss, kommer vi att återbetala dig 100% av prisskillnaden. (Läs mer...)

  • Enkelt, snabbt - Efter att du har beställt produkten informerar vi dig kontinuerligt om din beställnings status och levererar produkterna till dig så snabbt som möjligt. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar. (Läs mer...)

  • Säkert - Vi erbjuder en 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla glasögon, bågar eller solglasögon som du köper från oss, och en 365-dagars pengarna-tillbaka-garanti på kontaktlinser. (Läs mer...)