Filtrering

Guess solglasögon

 

GUESS Solglasögon: En amerikansk varumärkes resa till global berömmelse

Varumärket GUESS grundades för 40 år sedan av de franska bröderna Marciano (Georges, Maurice, Armand och Paul Marciano) efter en familjesemester i Los Angeles år 1981. De började med att designa denimkläder, och idag har de blivit en av världens mest ikoniska spelare inom modeindustrin. De har över 1500 detaljhandelsbutiker över hela världen. Deras utbud inkluderar olika klädkollektioner, parfymer, skor och andra accessoarer, inklusive glasögon och solglasögon.

Solglasögon är attraktivt att bära för varje generation, eftersom det finns GUESS dam solglasögon, GUESS herr solglasögon och barn solglasögon modeller, så alla kan hitta produkter som passar deras stil bäst. GUESS solglasögon är mycket bekväma, trendiga och av utmärkt kvalitet. De kan få sina bärare att sticka ut från mängden, eftersom många modeller är dekorerade med strass och andra juveler på bågarna.

GUESS Solglasögon

Upptäck vårt optiska butiks samling av hundratals original GUESS glasögon och solglasögon, och hitta de mest lämpliga delarna för dig. För ännu fler GUESS solglasögonmodeller, besök GUESS av Marciano solglasögon sidan.

Guess Herr Solglasögon Kollektion

Guess herr solglasögon kollektionen representerar särskilt sportig elegans. De är ett perfekt val för varje tillfälle.

Guess Dam Solglasögon, Guess Herr Solglasögon

I Guess herr solglasögon kollektionen kan du hitta runda bågar, fyrkantiga bågar, ovala bågar, panto former. När det gäller bågmaterialet kan du välja mellan metall- och plastprodukter.

Vad som gör ett bra solglasögon?

Det finns tre viktiga faktorer som ett par solglasögon måste uppfylla för att ge optimalt skydd för våra ögon mot skadlig UV-strålning. Själen i solglasögonen är främst linsen, som måste uppfylla följande egenskaper. Det viktigaste är att UV-filtrerande solglasögon måste filtrera bort 100% av skadlig UV-strålning upp till 400 nanometer (UV 400 solglasögon). På så sätt är våra ögon skyddade mot ultraviolett strålning. Alla våra GUESS herr- och dam solglasögonmodeller uppfyller detta kriterium.

Det andra viktiga elementet för ett bra par solglasögon är att de ger tillräcklig visuell komfort, även i mycket starkt solljus, vilket skyddar mot bländning och bländande ljusstrålar. Slutligen är det viktigt att vi ser en högkvalitativ, kontrastrik bild när vi tittar ut från våra solglasögon. Om dessa tre villkor uppfylls kan vi vara säkra på att vi har valt rätt solglasögon.

GUESS Solglasögon Rea

Det finns många optiska produktförsäljningsbutiker online, men det är viktigt att köpa endast från pålitliga och verifierbara källor. Vår webbutik säljer endast originalprodukter och garanterar deras äkthet.

Vår onlinebutik erbjuder ett av de största urvalen av kontaktlinser, glasögon, solglasögon och monitorglas i landet, där du även kan hitta de mest förmånliga GUESS dam solglasögonmodellerna. Våra kvalificerade och erfarna optiker tillverkar dina glasögon och säkerställer att du får de bästa kvalitetsprodukterna.

Guess av Marciano Solglasögon

Upptäck vårt optiska butiks samling av hundratals original Guess solglasögon och hitta de mest lämpliga delarna för dig. För fler solglasögonmodeller, besök Guess av Marciano solglasögon sidan.

Guess av Marciano Glasögon

Huvudfunktionerna för Guess av Marciano glasögon är färgstarka och eleganta designer. I eOpticians sortiment hittar du bruna, svarta, guld, rosa och lila färgade glasögonbågar. Guess av Marciano-bågar är innovativa och lämpliga för att uttrycka de mest färgstarka personligheterna med sin stil.

Guess Kampanjvideor