Filter
Märke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Märke
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
0-9
Material
Glasbredd
-
48 mm - 57 mm
Brygga
-
12 mm - 22 mm
Skalmlängd
-
135 mm - 145 mm
Glasögon form
Kategori

Skärmglasögon med blått ljus - Glasögon med filter för blått ljus för arbete framför en bildskärm

Vad är monitorglasögon och för vem rekommenderas de?

Skärmglasögon - även kallade datorglasögon, skärmfilterglasögon eller glasögon med filter för blått ljus - är inte ett par traditionella glasögon. Det speciella är att det är ett par glasögon med eller utan dioptrier, med noll dioptrier, med ett filter för blått ljus, för personer som inte behöver synkorrigering men vars arbete kräver att de tillbringar långa timmar framför en dator. Den orsakar suddig syn, smärta, stickande och brännande. Dessutom åtföljs ögonsymptomen ofta av huvudvärk, nack- eller ryggsmärta. Detta syndrom är känt som Computer Vision Syndrome (CVS). För att undvika detta är det ovärderligt att dagligen använda glasögon framför skärmen och bära glasögon med filter för blått ljus.

 

 

Användning av filterglasögon för blått ljus

De minskar symtomen på att ögonen utsätts för blått ljus under arbete, minskar torrhet i ögonen, är bekväma att bära framför skärmen och hjälper till att ge ögonen det skydd de behöver. Andra fördelar är bättre sömn och mindre smärta i ögonen i slutet av dagen.

 

 

Blå ljusfiltrerande glasögon pris

När det gäller priset kostar bildskärmsglasögon lika mycket som en billigare glasögonbåge. Priset på glasögon som filtrerar bildskärmar är alltså en besparing, särskilt om du köper dem från eOptik till en bråkdel av priset i butiken.

 

Filterglasögon för blått ljus

Skärmglasögon till salu Glasögon för övervakning av blått ljus för kvinnor och män, filterglasögon för blått ljus från eOptik, snabbt, ekonomiskt och enkelt - prova nu!

 

 

Övervakningsglasögon med eller utan dioptrier

Skärmglasögon - även kallade datorglasögon, skärmfilterglasögon eller glasögon med filter för blått ljus - är en icke-traditionell synkorrigeringsanordning med en speciell funktion: linsen är utrustad med ett filter för blått ljus. Nolldiopterversionen kan användas av personer som inte behöver synkorrigering, men det finns även diopterlinser med en beläggning med blått ljusfilter.

Glasögonen filtrerar bort och förhindrar det skadliga, energirika blåvioletta ljuset som vi omges av varje dag. Detta ljus avges av datorskärmar, mobiltelefonskärmar, TV-apparater och LED-lampor. Övervakningsglasögon hjälper till att skydda ögats hälsa och syn.

 

 

Filtrera glasögon

Skärmfilterglasögon - även kallade datorglasögon, bildskärmsglasögon eller filterglasögon för blått ljus.

 

 

Glasögon för spelare - Glasögon med filter för blått ljus

Spela smart! Tänk på din ögonhälsa även under långa timmar framför skärmen! Beställ glasögon med blå ljusfiltrerande linser, med eller utan dioptrier.

Istället för att leta efter en kupong för glasögon som filtrerar blått ljus, övervakningsglasögon, köp online, alltid till låga priser från oss!

 

 

Varför välja eOptik?

  • Originalprodukt - Vi erbjuder endast originalprodukter av hög kvalitet från de bästa tillverkarna.
  • Prisgaranti - Om du vid tidpunkten för köpet kunde ha köpt produkten från en distributör till ett lägre pris än det du köpte den av oss, återbetalar vi 100 % av skillnaden mellan de två priserna.
  • Enkelt och snabbt - När du har gjort din beställning håller vi dig uppdaterad om hur det går med din beställning och skickar dina varor så snabbt som möjligt. Vi svarar på dina frågor inom 24 timmar.
  • Säkerhet - Vi erbjuder 14 dagars pengarna tillbaka-garanti på glasögon, bågar eller solglasögon som du köper i vår webbutik och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti på kontaktlinser.