Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
 79 kr/box
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)
Dailies AquaComfort Plus (10 linser)

Dailies AquaComfort Plus (10 linser)

BC
PWR
box
 79 kr/box
Jämför
Fraktmetod Fraktkostnad
PostNord Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
UPS Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
Internationellt - Post eller UPS Detaljer i kassan
Data
Varumärke
Tillverkare
Typ av lins
Sfärisk
Användning
Dagslins
Förpackningstorlek
10
Baskurva
8.7
Material
Hydrogel
Syregenomsläpp
26 Dk/t
Vatteninnehåll
69 %
UV-filter
Nej
Material
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14 mm
EAN
630175532114
Artikelnummer
DACP10
Detaljer

Dailies AquaComfort Plus kommer att fasas ut i förpackningar om 10 från och med den 1 mars 2024 och kommer att finnas tillgängliga så länge lagret räcker. Efter det datumet kommer vi inte längre att kunna fylla på lagret.

Andra förpackningar av produkten, Dailies AquaComfort Plus (30 stycken) och Dailies AquaComfort Plus (90 stycken) kommer även fortsättningsvis att finnas tillgängliga och kan beställas.

Beställ nu med bara några klick:

Paket 10 stycken / låda

Hållbarhet: per dag

Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlinser är linser från Alcon (tidigare Ciba Vision), en tillverkare av linser för behandling av myopiska och hyperopiska synproblem.

Perfekt ögonfuktning - linsen säkerställer optimal ögonfuktning under hela dagen. Förebygger torrhet och irritation av slemhinnorna. Även perfekt för mycket känsliga ögon.

Rätt sätt att bära kontaktlinser - en hälsosam och korrekt vana kommer att utvecklas, eftersom en ny lins måste sättas in varje dag.

Ingen daglig skötsel krävs - eftersom det är en dagslins behövs ingen skötsellösning. Allt du behöver göra är att ta ut linserna innan du går och lägger dig och sätta in ett nytt par i ögonen nästa morgon.

Omedelbar anpassning - tack vare det innovativa Nalfilcon A-materialet och 69 % fukthalt anpassar sig linserna till ögats form och parametrar på några sekunder.

Mycket tydlig syn - linsen är motståndskraftig mot föroreningar och har ett stort antal dioptrier, vilket garanterar perfekt syn för alla individer.

Den perfekta linsen för nybörjare - tack vare den enkla insättningen och den höga fukthalten är denna lins ett utmärkt val för dem som provar linser för första gången i livet. Rekommenderas även för barn.

Funktioner hos Dailies® AquaComfort Plus®:

Engångslinser med Nelfilcon A-material och 69 % vattenhalt för perfekt passform från första ögonblicket.

Nyckeln till Dailies AquaComfort Plus-linser är de tre fuktbevarande ämnena som arbetar tillsammans för att garantera en behaglig känsla hela dagen. Det är den första linsen med det unika Triple Action Moisture-systemet, vars huvudfunktioner är:

  • vätning,
  • hydrering,
  • uppfriskande.

Linsbäraren upplever komfort och lätthet från det ögonblick de sätter in linsen till det ögonblick de tar ut den - även efter flera timmars användning.

Vem rekommenderas Dailies® AquaComfort Plus®-linser för?

De är perfekta för dem som uppskattar komforten hos dagslinser för engångsbruk, samt ett utmärkt val för dem som lider av torra ögon när de bär kontaktlinser. Rekommenderas även för dem som:

  • förväntar sig att kontaktlinserna ska ge perfekt komfort.
  • har slutat använda kontaktlinser på grund av bristande komfort.
  • börjar nu bära kontaktlinser.
  • De sitter framför en dator flera timmar om dagen.
  • De har en fysiskt aktiv livsstil.

HPMC vätande medium

Bland vätmedlen är HPMC-vätmedlet det ämne som finns i kontaktlinsvätskor, medan PEG (polyetylenglykol) och PVA (polyvinylalkohol) är vätmedel som finns i kontaktlinsmaterialet. Du kommer att känna komforten av fuktmedlen omedelbart efter insättning av linsen på grund av egenskaperna hos fuktmedelsmaterialet. PVA-fuktmedlet aktiveras på ett ögonblick. I genomsnitt blinkar en person 11 000 gånger per dag.

Liknande produkter