Delta kontaktlencse folyadék

Delta-lösningar från CooperVision är idealiska för att återfukta och desinficera gaspermeabla kontaktlinser. De innehåller poloxamer, ett ämne som smörjer kontaktlinser genom att bilda ett flytande skikt runt dem för att dämpa och minska friktionen mot ögat för ett så bekvämt linsbärande som möjligt.


Delta-lösningar för hårda kontaktlinser innehåller polyhexanid, ett ämne som gör det möjligt att desinficera linserna på ett utmärkt sätt. De innehåller också fukt- och konditioneringsmedel. Dessa lösningar är kompatibla med alla hårda kontaktlinser, vilket ger ökad komfort under bärandet och avlägsnar föroreningar.

Det finns faktiskt flera typer av Delta-lösningar, bland de mest populära är Delta Plus, Delta Cleaner och Delta Plus Disinfecting Soaking and Wetting Solution, alla med olika egenskaper och funktioner.

1. CooperVision®:s Delta Plus-lösning för hårda linser är idealisk för att desinficera och fukta gaspermeabla linser så att de är redo att användas när de har rengjorts med Delta Cleaner. Denna linslösning är ett bra desinfektionsmedel som genom en beläggning helt täcker och smörjer linsytan. Detta gör dem mycket bekvämare när de appliceras på ögonen.

    Bland dess viktigaste funktioner och fördelar är att den är ett mycket bra desinfektionsmedel, avlägsnar alla avlagringar från gaspermeabla kontaktlinser och ger optimal återfuktning till linsen så att den ger ett extremt bekvämt bärande.

2. Delta Cleaner är tårdroppar som innehåller naturliga proteiner och som när linserna bärs bildar en film på den gaspermeabla kontaktlinsens yta. Dessa kontaktlinslösningar är idealiska för daglig rengöring och skötsel och avlägsnar proteiner och lipider från den hårda linsen för att säkerställa klar syn, bekväm användning och friska ögon.

    Delta Daily Cleaner innehåller inga slipande rengöringsmedel, vilket minskar risken för snabbt slitage och repor. Linslösningen är fri från konserveringsmedel, så den tolereras även av personer med känsliga ögon eller allergier. Så denna konserveringsmedelsfria lösning är idealisk för alla bärare av hårda, gaspermeabla kontaktlinser.