Filter
Material
Bredden på glasögonen
-
106 mm - 131 mm
Glasbredd
-
44 mm - 57 mm
Brygga
-
16 mm - 20 mm
Skalmlängd
-
125 mm - 150 mm
Glashöjd
-
33 mm - 47 mm
Glasögon form
96 st produkt

Garanti för originalmärke

14 dagars returgaranti

Giorgio Armani - italiensk modeskapare

Giorgio Armani är en av de mest framgångsrika och eftertraktade italienska modeskaparna i världen. Han skapade varumärket Giorgio Armani för herrkläder på 1970-talet, som kort därefter följdes av dam- och barnkläder. Snart gav sig den begåvade italienska designern även in på accessoarmarknaden och skapade underkläder, badkläder, smycken och sist men inte minst Armani solglasögon och glasögon.

 

Emporio Armani - det ungdomliga varumärket

Efter Armani-märkets framgångar kände Giorgio Giorgio ett behov av att vända sig till den yngre generationen och skapade undermärket Emporio Armani, som kombinerar elegant och sportig stil med en ungdomlig livskänsla. Det nyare italienska varumärket håller naturligtvis samma höga kvalitet och standard som huvudmärket, oavsett om det gäller kläder eller accessoarer. Tillsammans representerar varumärkena italiensk stil.

 

 

Emporio Armani glasögon

Varumärket Emporio Armani har en exklusiv kollektion av glasögon för både kvinnor och män, med en perfekt modell för alla.

 

 

 

Den italienska Emporio Armani-ramen är tillverkad i ungdomens anda. Kollektionen innehåller runda bågar, fyrkantiga bågar, ovala bågar och pantografiska former. Du kan välja mellan metallbågar och plastbågar.

 

 

 

Emporio Armanis rammaterial står alltid för kvalitet, oavsett om det är plast eller metall. Glasögonen är tillverkade med den senaste tekniken.

 

 

Rammaterial, ramfärg och ramtyp kan enkelt väljas med hjälp av filtren. All användbar information finns i produktbeskrivningarna.

 

 

När det gäller ramfärgen kan du välja mellan blått, grått, svart och silver. Du kan också söka efter ramtyp för att hitta ett brett utbud av former. Med filterfunktionen kan vem som helst hitta den mest lämpliga pjäsen bland det stora utbudet av ramar.

 

 

Formen och typen av ram är också en viktig faktor vid köpet. Vi vet att det inte är lätt att välja rätt produkt, så vi kan hjälpa dig att välja rätt modell genom att ge dig en virtuell spegel och en väljare för ansiktsform - ramform.

 

 

Emporio Armani, Giorgio Armani och Armani Exchange glasögon

Förutom Emporio Armani-kollektionen kan du också välja bland den italienska designerns exklusiva glasögonkollektioner Giorgio Armani och Armani Exchange för att hitta de bästa produkterna för dig. Vår nätbutik erbjuder det bredaste utbudet av originalglasögon från Armani.

 

 

 

Emporio Armani glasögon med fri leverans

Köp dina favoritglasögon från Emporio Armani med snabb och till och med gratis frakt. Fri leverans är tillgänglig från ett angivet belopp på webbplatsen. Emporio Armani glasögonbågar priser i vår onlinebutik kan vara 30-80% billigare än butikspriserna. Aktuell information om leveranskostnader hittar du på leverans- och betalningssidan i eOptik nätbutik. (Leveransavgifterna kan ändras utan föregående meddelande). Registrera dig i vår nätbutik genom att helt enkelt ange en e-postadress och ett lösenord.

 

 

Emporio Armani solglasögon

Styckena i Armanis solglasögonkollektion är utformade för att passa alla ansiktsformer, så det finns ingen anledning att välja mellan komfort och estetik.

 

 

Välj bland Emporio Armanis exklusiva solglasögonkollektioner för kvinnor och män. Varje plagg är rent och fritt, och deras tidlösa elegans ligger i deras diskreta nykterhet. Beställ Emporio Armani solglasögon online, enkelt och säkert.

 

 

Emporio Armani-solglasögon till salu

Vi säljer endast originalprodukter och garanterar äktheten av våra produkter. Välj bland vårt exceptionella utbud av solglasögon för män, kvinnor och barn till upp till 30-80 % rabatt på våra försäljningspriser.

 

 

 

 

Emporio Glasses-Monitor-glasögon

Skärmglasögon - även kallade datorglasögon, skärmfilterglasögon eller glasögon med filter för blått ljus - är inte vanliga glasögon.

 

Det som gör dem speciella är att det är ett par noll- eller nolldiopterglasögon med blåljusfilter för personer som inte behöver synkorrigering men som på grund av sitt arbete tvingas tillbringa långa timmar framför en dator. Det orsakar suddig syn, smärta, stickande och brännande.

 

Skärmglasögon är dock inte bara användbara för ökad daglig datoranvändning, TV-apparater, surfplattor och smartphones avger också stora mängder skadligt blått ljus, vilket skärmglasögon eller blåljusfilterglasögon också kan skydda mot för dem som tillbringar mycket tid framför en skärm och därför utsätts för skadligt blått ljus.

 

Linser med blått ljusfilterbeläggning finns tillgängliga för alla Emporio Armani-ramar för män och kvinnor.