Filter
Material
Bredden på glasögonen
-
121 mm - 131 mm
Glasbredd
-
50 mm - 57 mm
Brygga
-
16 mm - 21 mm
Skalmlängd
-
136 mm - 145 mm
Glashöjd
-
34 mm - 46 mm
Glasögon form

Oakley-glasögon - hög kvalitet, brett sortiment

Välj bland ett brett utbud av Oakley dioptriska och icke-dioptriska glasögonbågar som passar din stil. Oakley-glasögon ger bäraren en konkurrensfördel i alla aspekter av livet, oavsett om det är sport eller vardag. Välj bland Oakleys utbud av sportglasögon för cykling och skidåkning eller känn dig säker i Oakleys fashionabla icke-dioptriska glasögon. Vi erbjuder Oakley-ramar för barn, Oakley-ramar för män och Oakley-ramar för kvinnor, så att alla familjemedlemmar kan hitta sin egen stil. När det gäller ramformer har vi runda ramar, fjärilsramar, katramar, aviatorramar och fyrkantiga ramar.

Oakley är ett amerikanskt företag för glasögon, kläder och sporttillbehör som grundades 1975 av Jim Jannard med 300 dollar i fickan. Till en början sålde företaget endast motorcykelglasögon, men med tiden expanderade företaget till andra sportprodukter, t.ex. snowboardglasögon och skidglasögon. 1999 beslutade Oakley att expandera från sportutrustning till modeglasögon. Sedan dess har tillverkaren blivit ett av de mest kända varumärkena i världen. De säljer många populära produkter av exceptionell kvalitet över hela världen. Exempel på glasögon är Oakley Holbrook, Oakley Fuel Cell, Oakley Plank 2.0, Oakley Airdrop, Oakley Bevel, Oakley Centerboard och Oakley Turbine Rotor. Större delen av vårt optiksortiment finns i metall och plast.

 

Oakley solglasögon - för sport- och rörelseälskare

Tillverkarens solglasögonkollektioner är också kända för sin höga kvalitet och komfort. Linserna i glasögonbågarna ger 100 % skydd mot skadliga UV-strålar och så kallat blått ljus från elektroniska apparater. De är också tåliga, vilket gör Oakley Original solglasögon till det perfekta valet för sport och utomhusarbete. Förutom de populära Oakley-solglasögonkollektionerna för män hittar damer naturligtvis mer feminina mönster som passar deras smak i kollektionen med solglasögon för kvinnor.

Vårt sortiment av optiska glasögon innehåller många unika modeller, inklusive de populära Oakley Gascan, Oakley Sylas, Oakley Straightlink, Oakley Gibston, Oakley Fuel Cell, Oakley Sutro, Oakley Turbine, Oakley Batwolf, Oakley Monster Dog och Oakley Holbrook.

 

 

Prisvärda Oakley-glasögon

Även om Oakleys ramar och linser inte hör till kategorin billiga ramar är de en produkt som ger mycket valuta för pengarna, vilket är anledningen till att så många väljer detta märke. Det är särskilt bra att köpa din valda produkt online, eftersom du kan köpa till de bästa villkoren i vår webbutik. När du beställer online garanterar vi de bästa priserna, en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och gratis leverans vid större beställningar. Besök vår webbplats eOptik nu.

Självklart säljer våra optiker endast äkta produkter och vi garanterar att våra produkter är äkta. Vår nätbutik har ett av landets största utbud av kontaktlinser, glasögon, solglasögon och receptbelagda glasögon. Dina glasögon tillverkas av våra skickliga och erfarna optiker som bryr sig om att du ska få produkter av högsta kvalitet. 

Vårt motto är kvalitet och tillförlitlighet! Tveka inte att beställa din favoritmodell och upptäck komforten och kvaliteten hos Oakley-glasögon! Om du föredrar att titta närmare på vårt utbud av billiga dioptriglasögon kan du ta en titt på hela vårt utbud av glasögon på eOptik.

 

 

Videokampanj för Oakley-glasögon