Biotrue ONEday for Astigmatism (30 linser)

Kontaktlinser
269 SEK
PWR
CYL
AX
box
PWR
CYL
AX
box
- +
PWR
CYL
AX
box
- +
Lagerinformation kommer att finnas tillgänglig efter att du har valt parametrarna.

Info

Baskurva
8.4
Märke
Biotrue
Kontaktlinstyp
Dagligen
Tillverkare
Bausch & Lomb
UV-filter
Ja
Förpacknings storlek
30
Syrepermeabilitet
42
Vatten innehåll
78
Kategorier
Torisk
Material
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 5 mm
Cylinder
-0.75,-1.25,-1.75,-2.25
Toriska linser
Ja
Produktkod
BODFA30

Detaljer

Biotrue ONEday for Astigmatism (30 st), dagliga kontaktlinser

Förpackning: 30 stycken / låda

Bärtid: dagligen

Produktfunktioner:

  • komfort hela dagen
  • ger den syrenivå som behövs för öppna ögon
  • Vatteninnehållet är anpassat till hornhinnan.
  • fungerar på samma sätt som lipidskiktet i tårfilmen
  • Den första HyperGel™-kontaktlinsen
  • ny bioinspirerad utveckling från Bausch + Lomb.

Linserna är tillverkade av HyperGel (Nesofilcon A) för att säkerställa hög vattenhalt och syrepermeabilitet. Dessa toriska linser från Bausch + Lomb ger exceptionell komfort och prestanda hela dagen. Biotrue ONEday for Astigmatism innehåller 30 kontaktlinser. Dessa dagslinser för engångsbruk lindrar de besvär som orsakas av astigmatism, såsom huvudvärk och suddig syn.

Hög vattenhalt = oändlig komfort

Biotrue ONEday for Astigmatism kontaktlinser har testats ingående för att bevisa deras förmåga att behålla minst 98 % av sitt fuktinnehåll i 16 timmar. De har en vattenhalt på 78 %, vilket ligger nära hornhinnans naturliga vattenhalt. Linserna ger jämn fukt och återfuktning, vilket gör dem bekväma även för de mest känsliga ögonen

HyperGel

Biotrue ONEday dagliga kontaktlinser är tillverkade av HyperGel, en kombination av hydrogel- och silikonhydrogelingredienser. Denna kombination av material ger kontaktlinserna ett mycket högt vatteninnehåll och god syrepermeabilitet. De aktiva partiklarna i HyperGel-teknologin är placerade på linsernas övre yta, vilket skapar ett lipidskikt. Funktionen hos detta lager är att stoppa uttorkningsprocessen. På grund av sina optiska egenskaper förblir linserna fuktiga under hela användningstiden. Linsernas vatteninnehåll är 78 %, vilket ligger nära vatteninnehållet i hornhinnan.

Högteknologisk design

Förutom den exceptionellt höga vattenhalten är Biotrue ONEday-linserna tillverkade av högpresterande HyperGel-material, som ger hög syrepermeabilitet (42 DK/t). Ökad andningsförmåga ökar komforten och prestandan, vilket gör att linserna är bekväma att bära under hela dagen.

Bausch + Lombs utvecklare har infört en per-ballast (prismafri) teknik för att stabilisera linsen samtidigt som de har designat en ultratunn lins som ger större syregenomsläpplighet. Denna linsdesign ger också en skarp syn samtidigt som den minskar bländning.

Din lins är i rätt läge när positioneringssignalen är klockan 6. Linserna är lätt tonade för enkel hantering och synlighet. För ytterligare skydd är linserna UV-skyddade.

Åsikter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli en av de första att få reda på våra kampanjer och nyheter.