Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)
Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)
269 kr/box

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 linser)

BC
PWR
ADD
box
269 kr/box
Jämför
Fraktmetod Fraktkostnad
PostNord Från 80SEK
UPS Från 80SEK
Internationellt - Post eller UPS Detaljer i kassan
Data
Märke
Tillverkare
Typ av lins
Multifokal
Kontaktlinstyp
Dagligen
Förpacknings storlek
30
Baskurva
8.6
Typ av material
Silikon-hydrogel
Syrepermeabilitet
42 Dk/t
Vatten innehåll
78 %
UV-filter
Ja
Material
Nesofilcon A (22%)
Diameter
14, 2 mm
Andra egenskaper
UV-skydd
EAN
785810070688
Artikelnummer
BIOTODFP30
Detaljer

Biotrue ONEday for Presbyopia (30 st) dagliga kontaktlinser

Förpackning: 30 stycken / låda

Bärtid: dagligen

Produktfunktioner:

  • komfort hela dagen
  • ger den syrenivå som behövs för öppna ögon
  • Vatteninnehållet är anpassat till hornhinnan.
  • fungerar på samma sätt som lipidskiktet i tårfilmen
  • Den första HyperGel™-kontaktlinsen
  • ny bioinspirerad utveckling från Bausch + Lomb.

Biotrue OneDay for Presbyopia multifokala kontaktlinser är särskilt utformade för att korrigera presbyopi. Presbyopi, eller presbyopi vid hög ålder, kan börja vid 40 års ålder och när kroppen åldras naturligt kan synen stadigt försämras på grund av oförmågan att fokusera på närliggande objekt.

Tre optiska zoner

Biotrue ONEday for Presbyopia kontaktlinser är ett effektivt verktyg för synkorrigering på alla avstånd. Den speciella 3-zonsdesignen använder ögats naturliga egenskaper när det gäller att fokusera på närliggande eller avlägsna objekt. De personliga optiska zonerna är anordnade i koncentriska cirklar, där den inre cirkeln möjliggör fokusering på nära objekt och den yttre cirkeln fokuserar på avlägsna objekt.

Hög vattenhalt - bekväm att bära

Biotrue OneDay for Presbyopia kontaktlinser med HyperGel-teknik och Nesofilcon A-material kombinerar egenskaperna hos klassiska hydrogel- och silikonhydrogelmaterial - hög vattenhalt och syrepermeabilitet. HyperGel-teknologin verkar på kontaktlinsernas översta lager och skapar ett lipidlager som skyddar ögonen från uttorkning. Dessa linser har en vattenhalt på 78 %, vilket är samma som hornhinnan

HyperGel

Biotrue ONEday dagliga engångskontaktlinser är tillverkade av HyperGel, en kombination av hydrogel- och silikonhydrogelingredienser. Denna kombination av material ger kontaktlinserna en mycket hög vattenhalt och god syrepermeabilitet. De aktiva partiklarna i HyperGel-teknologin är placerade på linsernas övre yta och skapar ett lipidskikt. Funktionen hos detta lager är att stoppa uttorkningsprocessen. På grund av sina optiska egenskaper förblir linserna fuktiga under hela användningstiden. Linsernas vatteninnehåll är 78 %, vilket ligger nära vatteninnehållet i hornhinnan.

Liknande produkter