Filtrering

Bvlgari solglasögon

 

Bvlgari - Italiensk Lyx

Företaget grundades 1884 i Rom av Sotirios Voulgaris (italienska: Sotirio Bulgari), en silversmed från Paramythia, Grekland. Stavningen av företagets namn liknar den på latinska inskriptioner skurna i sten, med "U" ersatt av "V".

Sotirios Voulgaris öppnade sin första romerska butik på via Sistina 1884. Flaggskeppsbutiken, fortfarande i drift idag, belägen på Via dei Condotti, öppnades 1905 i samarbete med hans söner.

Bvlgari

Bvlgari Solglasögon

Bvlgaris solglasögonkollektioner återspeglar alltid unikhet och lyx. Bågfärger inkluderar guld, brun, svart, lila eller till och med grå. Till exempel utstrålar bruna solglasögon lika mycket elegant stil som svarta. Formen på solglasögonen, bågtypen och linsens färg är alla viktiga överväganden vid köp. Bvlgari erbjuder olika linsstorlekar för både damers solglasögon och herrsolglasögon.

Bvlgari damsolglasögon

Det är viktigt att nämna att onlinebutiken exklusivt säljer äkta produkter, och vi garanterar produkternas äkthet.

Bvlgari Dam Solglasögon

Märkets lyxiga modeller av solglasögon för damer ger den ultimata femme fatale-utseendet. Vårt sortiment inkluderar även olika overdimensionerade solglasögonmodeller.

Overdimensionerade solglasögon är supermoderna och erbjuder många praktiska fördelar. Här är 5 vetenskapligt bevisade sätt att vara otroligt lycklig medan du bär overdimensionerade solglasögon:

Overdimensionerade solglasögon ser kantiga ut och kan öka självförtroendet. De skyddar dina ögon från skadliga UV-strålar. De hjälper till att hålla dina ögon fuktiga genom att minska mängden vind och damm som kommer in i ögonen. Den stora ramen minskar risken för rynkor runt ögonen genom att ge solskydd till ögonområdet. Svarta eller bruna överdimensionerade solglasögon för damer eller herrar erbjuder ett stiligt utseende till bärarna av produkterna.

Bvlgari Polariserade Linser

Linsen i polariserade solglasögonmodeller filtrerar horisontellt inkommande strålande ljusstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, marken och olika ytor, vilket minskar bländning och ger därmed en mycket bättre visuell upplevelse. Det kan vara ett utmärkt val för sport, körning och promenader.

Det finns också flera alternativ tillgängliga för polariserade linsfärger.

Materialet för polariserade linser är ett mycket tunt, filmliknande, transparent nitrocellulosamaterial inbäddat med mikroskopiska kristaller och sulfatbaserade andra kemiska ämnen. Linsen utrustad med polariserat material tillåter endast vertikalt orienterade ljusstrålar att passera genom. Med andra ord kan bländande ljus som reflekteras från ytor inte passera genom linsen.

Bvlgari Solglasögon Rea

Förutom vackra Bvlgari-solglasögonprodukter kan du utforska vår original Bvlgari glasögonkollektion och köpa dina favoritglasögon online med gratis hemleverans.

Formen och bågtypen på glasögonen samt linsens färg är viktiga överväganden vid köp. Vi vet att det inte är lätt att välja rätt produkt, så vi hjälper dig med en virtuell spegel.

I både damglasögon och herrglasögon kollektionerna hittar du plast- och metallbågar. Det är viktigt att nämna att en plastglasbåge ger precis lika exklusivt utseende som exempelvis en guldig metallbåge. En lila glasbåge kan vara ett perfekt val för en extravagant outfit.

Vilken Solglasögonbåge att Välja?

När du väljer solglasögonbåge är det värt att överväga vilket syfte vi vill använda den till. För dagligt bruk kan vi välja mellan mindre former, från klassiska till extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en båge som är mest bekväm för oss och passar vårt ansikte bra. Idealt sett bör vi välja solglasögonstorlekar som täcker områdena runt våra ögon så mycket som möjligt.

Solglasögon på eOptik

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter i den digitala världen, men det är viktigt att köpa från pålitliga, verifierbara platser. Välj från vårt exceptionella urval av solglasögon för kvinnor, män och barn