Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 linser)

Kontaktlinser
319 SEK
BC
PWR
ADD
box
BC
PWR
ADD
box
- +
BC
PWR
ADD
box
- +
Lagerinformation kommer att finnas tillgänglig efter att du har valt parametrarna.

Info

Baskurva
8.7
Märke
Dailies
Kontaktlinstyp
Dagligen
Tillverkare
Alcon
UV-filter
Ingen
Förpacknings storlek
30
Syrepermeabilitet
26
Vatten innehåll
69
Kategorier
Multifokal
Material
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14, 0 mm
Addition
High,Low,Medium
Progressiva linser
Ja
Produktkod
DACPP30

Detaljer

Förpackning: 30 stycken / låda

Hållbarhet: per dag

Dailies® AquaComfort Plus® multifokala linser är progressiva dagslinser från Alcon, utformade för att korrigera presbyopi.

Precisionsprofildesign

Precisionsprofiltekniken bygger på principen om övergång mellan koncentriska optiska zoner. Kontaktlinsens centrala del är utformad för att ge god syn på nära avstånd och progressivt mot linsens kanter för att ge god syn på avlägsna punkter. Det är ögats naturliga förmåga att fokusera på lämpliga zoner i kontaktlinserna på det avstånd som krävs för att uppnå rätt visuellt resultat och klar syn.

Utmärkt vätbarhet och komfort

Den första ingrediensen är ett vätmedel (HPMC) som börjar verka omedelbart efter insättning av linsen. Den andra komponenten består av två material, det vätande PVA (polyvinylalkohol) och det hydrofila PEG (polyetylenglykol). PVA-materialet appliceras och sprids på ögats yta vid varje blinkning. En person blinkar i genomsnitt 11 000 gånger per dag!

Vem rekommenderas Dailies® AquaComfort Plus® multifokala linser för?

Dessa linser rekommenderas för personer över 40 år när synproblem uppstår, både på nära och långt håll. Dessa linser eliminerar helt behovet av att bära flera par glasögon, till exempel för att läsa och gå. De är dagslinser för engångsbruk, så de rekommenderas för dem som uppskattar bekvämligheten med att ha ett par färska linser på ögonen varje dag.

Åsikter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli en av de första att få reda på våra kampanjer och nyheter.