Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)
 790 kr/box
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)
Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)

Dailies AquaComfort Plus Toric (90 linser)

PWR
CYL
AX
box
 790 kr/box
Jämför
Fraktmetod Fraktkostnad
PostNord Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
UPS Från 80SEK (fraktkostnaden beräknas baserat på vikt)
Internationellt - Post eller UPS Detaljer i kassan
Data
Varumärke
Tillverkare
Typ av lins
Torisk
Användning
Dagslins
Förpackningstorlek
90
Baskurva
8.8
Material
Hydrogel
Syregenomsläpp
26 Dk/t
Vatteninnehåll
69 %
UV-filter
Nej
Material
Nelfilcon A (31%)
Diameter
14, 4 mm
EAN
630175513793
Artikelnummer
DACPT90
Detaljer

Förpackning: 90 stycken / låda

Hållbarhet: per dag

DAILIES® AquaComfort Plus® Toric dagliga kontaktlinser, utvecklade av Alcon, är utformade för att korrigera astigmatism. Produkten kännetecknas av tredubbel återfuktning, klar syn och komfort hela dagen. DAILIES® AquaComfort Plus® Toric kontaktlinser har samma beprövade geometri som FOCUS® DAILIES® Toric kontaktlinser, men med ett större utbud av parametrar för att passa majoriteten av astigmatiker.

Funktioner hos Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linsen:

Dessa dagslinser för engångsbruk är utformade för astmatiker. Dessa linser är utformade för astigmatiker. De är tillverkade av Nelfilcon A, som ger en hög grad av hydrering av ögonen (69 %). Linsen förblir hydrerad hela dagen, så att bäraren inte upplever något obehag. Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linser har ett aktivt hydratiseringssystem. Fuktgivande föreningar aktiveras vid varje blinkning, vilket garanterar hög bärkomfort under hela dagen. Vid okulär hyperopi är linsens stabilitet mycket viktig för ögat och garanterar en skarp syn. Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linser garanterar en skarp och tydlig bild.

Linsernas ena sida är märkt, vilket gör det lättare att sätta in linsen. Den är dessutom ljusblå i färgen, vilket också gör det lättare att sätta på linsen.

Vem rekommenderas Dailies® AquaComfort Plus® Toric-linser för?

För personer med astigmatism. Eftersom det här är dagslinser rekommenderas de särskilt för dem som uppskattar bekvämligheten med daglig användning, så att en ny lins sätts på ögat varje dag.

Utmärkt vätbarhet och komfort

Den första ingrediensen är ett vätmedel (HPMC) som börjar verka omedelbart efter insättning av linsen. Den andra komponenten består av två material, det vätande PVA (polyvinylalkohol) och det hydrofila PEG (polyetylenglykol). PVA-materialet sprids över ögats yta med varje blinkning (en person blinkar i genomsnitt 11 000 gånger per dag!).

Liknande produkter