Dailies Total 1 Multifocal (30 linser)

Kontaktlinser
449 SEK
BC
PWR
ADD
box
BC
PWR
ADD
box
- +
BC
PWR
ADD
box
- +
Lagerinformation kommer att finnas tillgänglig efter att du har valt parametrarna.

Info

Baskurva
8.5
Märke
Dailies
Kontaktlinstyp
Dagligen
Tillverkare
Alcon
UV-filter
Ingen
Förpacknings storlek
30
Syrepermeabilitet
156
Vatten innehåll
33
Kategorier
Multifokal
Material
Delfilcon A (67%)
Diameter
14, 1 mm
Addition
HI,LO,MED
Progressiva linser
Ja
Produktkod
DT1M30

Detaljer

Förpackning: 30 stycken / låda

Hållbarhet: per dag

DAILIES TOTAL1® Multifokala dagliga kontaktlinser av silikonhydrogel från Alcon. Kontaktlinser för korrigering av presbyopi. Linsernas tillverkningsteknik kombinerar det klassiska hydrogelmaterialet, som innehåller en stor mängd vatten, och silikonhydrogelen, som ger hornhinnan den nödvändiga syregenomsläppligheten. Denna förpackning innehåller 30 linser.

Den patenterade Precision Profile Design säkerställer perfekt syn på alla avstånd - nära, långt och mellanliggande. Dessutom distribuerar linsernas vattentransporterande system fukt jämnt för att ge komfort hela dagen.

Alcon DAILIES TOTAL1® Multifocal kontaktlinser är ett bekvämt alternativ för bärare av läsglasögon och bifokala glasögon, samtidigt som de ger utmärkt synskärpa.

Det är den första och enda hydrogradientkontaktlinsen med ett vatteninnehåll som ökar från 33 % till mer än 80 % från insidan till ytan och når 100 % i den yttersta delen.

Bekvämlighet utan rodnad i ögonen

Linserna är tillverkade av silikonhydrogelmaterial och innehåller 33 % vatten. Linserna levererar tillräckligt med syre till hornhinnan, vilket förhindrar torrhet och röda, irriterade ögon.

Ett hälsosamt och hygieniskt val

DAILIES TOTAL1® Multifocal är kontaktlinser för daglig användning. Alla linser måste kasseras efter användning och ett nytt par måste öppnas vid nästa användning. Jämfört med månads- eller tvåveckorslinser är dagliga engångslinser den mest hygieniska lösningen för kontaktlinsbärande.

Vem rekommenderas DAILIES TOTAL1® Multifocal för?

DAILIES TOTAL1® Multifocal-linser är utformade för personer med presbyopi. Dessutom rekommenderas de även för personer som:

  • vill bära kontaktlinser över 50 år.
  • inte vill bära två par glasögon
  • lider av torra ögon
  • som inte vill bära glasögon
  • föredrar kontaktlinser för daglig användning

Åsikter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli en av de första att få reda på våra kampanjer och nyheter.