Focus Dailies All Day Comfort (30 linser)

Kontaktlinser
239 SEK
BC
PWR
box
BC
PWR
box
- +
BC
PWR
box
- +
Lagerinformation kommer att finnas tillgänglig efter att du har valt parametrarna.

Info

Baskurva
8.6
Märke
Focus
Kontaktlinstyp
Dagligen
Tillverkare
Alcon
UV-filter
Ingen
Förpacknings storlek
30
Syrepermeabilitet
26
Vatten innehåll
69
Kategorier
Sfärisk
Material
Nelfilcon A (31%)
Diameter
13, 8 mm
Produktkod
FDC30

Detaljer

Förpackning: 30 stycken / låda

Hållbarhet: per dag

Focus® Dailies® All Day Comfort dagslinser för engångsbruk är en produkt från kontaktlinstillverkaren Alcon. Linserna är belagda med ett vätande PVA-medium. Vid varje blick aktiveras en liten mängd av detta material på kontaktlinsernas yta och fuktar effektivt ögonen. Visste du att en genomsnittlig person blinkar 11 000 gånger per dag? Focus® Dailies®-kontaktlinser är dagslinser för engångsbruk, vilket innebär att de måste slängas i slutet av dagen och inte kan återanvändas.

Focus® Dailies® All Day Comfort är tillverkade av material av högsta kvalitet, vilket garanterar långvarig komfort och en stabil position på ögat.

Focus® Dailies® All Day Comfort är dagslinser, bär dem på morgonen och släng dem på kvällen. Perfekt för avslappnade sportaktiviteter eller bara när du inte vill bry dig om daglig skötsel.

Vardagslinser och casual wear

Focus® Dailies® All Day Comfort är ett utmärkt val för dig som vill ha kontaktlinser för tillfälliga aktiviteter, till exempel sport. Det finns inget behov av rengöring, desinfektion eller förvaring, så det finns inget behov av vårdprodukter och andra kontaktlinstillbehör när du bär dagslinser. Focus® Dailies® kontaktlinser har en ljusblå nyans för att underlätta positionering och linsanpassning (denna nyans syns inte för ögat).

Åsikter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli en av de första att få reda på våra kampanjer och nyheter.