Filtrering

Hugo Boss solglasögon

 

Hugo Boss Solglasögon - Stil, Tillförlitlighet, Premiumkvalitet

Hugo Boss grundades 1924 av Hugo Ferdinand Boss, en tysk modeformgivare och affärsman. Ursprungligen fokuserade företaget på att producera vardagskläder, men med uppkomsten av det Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet på 1930-talet, skiftade tonvikten till produktion och försäljning av militäruniformer, vilket ökade försäljningen betydligt vid den tiden.

Efter andra världskriget och grundaren Hugo Boss död såg 1950-talet en övergång från uniformer till produktion av herrkostymer, vilket markerade en ny era för företaget. Nästa stora milstolpe var företagets börsintroduktion 1988, följt av lanseringen av den första doftlinjen, kollektioner för män och kvinnor och specifikt barnkollektioner. Sedan dess har varumärket växt till ett globalt mode-nätverk och sysselsatt nästan 15 000 personer år 2018.

Hugo Boss solglasögon

Hugo Boss bågar och solglasögon har alltid representerat och fortsätter att representera premiumkvalitet inom modeindustrin. Deras produkter föds från förfinad elegans och stil. Att bära dem är ett utmärkt val för alla situationer, vare sig det är en trevlig fritidsaktivitet eller en allvarlig affärsförhandling. Bläddra i vårt urval av Hugo Boss herrsolglasögon och Hugo Boss damsolglasögon, och hitta de perfekta solglasögonmodellerna för kvinnor eller män till verkligt förmånliga priser. Missa inte våra olika märkeskampanjer för solglasögon!

Hugo Boss Solglasögon

Det finns tre viktiga faktorer som ett par solglasögon måste uppfylla för att ge optimalt skydd för våra ögon mot skadlig UV-strålning. Själen i solglasögon är främst linsen, som måste ha följande egenskaper. Det viktigaste är att den filtrerar ut skadlig UV-strålning upp till 400 nanometer (solglasögon märkta UV 400). På så sätt är våra ögon skyddade mot ultraviolett strålning. Alla våra modeller av Hugo Boss solglasögon uppfyller detta kriterium.

Den andra viktiga elementet i ett bra par solglasögon är att ge oss tillräcklig visuell komfort, även i mycket starkt solljus, så det skyddar oss mot bländning och bländande ljusstrålar. Sist men inte minst är det viktigt att vi ser en kvalitativ, kontrasterande bild när vi tittar ut från solglasögonen. Om dessa tre villkor uppfylls kan vi vara säkra på att vi har valt bra solglasögon.

Hugo Boss Glasögonbågar

Hugo Boss-glasögonbågarna, efter extremt sofistikerad och elegant design, är favoriter bland stiliga män. Hugo Boss-glasögonbågarna för damglasögon och herrglasögon är därför perfekta för dagligt bruk och affärsliv.

Hugo Boss Solglasögon med Utvalda Rabatter

Hitta dina nya Hugo Boss solglasögon till ett pris lägre än detaljhandeln i vår onlinebutik. Vår webbutik har en av de största lager av kontaktlinser, glasögon, solglasögon och datorglasögon i landet, där vi alltid erbjuder de mest fördelaktiga priserna.

Vi säljer bara äkta produkter, och vi garanterar produkternas äkthet.