Filtrering
Pris (SEK)
57 kr - 431 kr
Vad söker du efter?
I lager?
Märke
Tillverkare
Storlek
För plan

Menicon kontaktlinsvätska

Menicon's dagliga eller veckovisa rengörings- och desinfektionslösningar (MeniCare Plus, ManiCare Pure, Menicon Progen och Menicon Spray & Clean) är särskilt utformade för hårda linser för att säkerställa ett bekvämt och hälsosamt bärande.

20Produkt
 

Menicon-lösningar är idealiska för daglig och veckovis rengöring och desinfektion av hårda kontaktlinser.

Sortimentet omfattar:

- MeniCare Plus, som desinficerar och ger daglig rengöring av hårda kontaktlinser.

- MeniCare Pure, en ny daglig rengöringslösning för känsliga ögon.

- Menicon Progent, lösning för hårda linser för intensiv veckovis proteinborttagning.

- Menicon Spray & Clean, för daglig rengöring och avlägsnande av avlagringar från ytan på hårda linser.

 

MeniCare Plus är en multifunktionell lösning för hårda kontaktlinser som uppfyller de höga förväntningarna hos alla bärare av gaspermeabla linser. Maximal komfort kan uppnås med MeniCare Plus genom att förbättra fuktigheten och minska linsavlagringar.

MeniCare Pure kontaktlinslösning är den första lösningen som skapats av naturliga ingredienser, med desinfektionsmedel, C-vitamin glukosid och hyaluronsyra. Dessutom har dubbel filtrering utförts under tillverkningen för att avlägsna oönskade partiklar, men också för att säkerställa lösningens renhet.

Menicon Progent är en proteinborttagare, ett desinfektionsmedel och ett intensivt rengöringsmedel för varje vecka som är kompatibelt med alla gaspermeabla kontaktlinser. Lösningen rengör och avlägsnar proteiner från ytan på hårda kontaktlinser genom att helt enkelt blötlägga dem i vätskan i 30 minuter.

Menicon Spray & Clean är en mild, icke-slipande, konserveringsmedelsfri lösning som är kompatibel med alla hårda linser.