Filtrering
Pris (SEK)
273 kr - 8 631 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
47 - 157
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Polariserade solglasögon för män

 

1217Produkt
 

Polariserade Solglasögon

Du kan vara bekant med känslan av att dina ögon är känsliga för bländande solljus, även när du bär solglasögon. Detta inträffar ofta eftersom traditionella solglasögonlinser inte kan filtrera reflektioner, bländning och dazzle tillräckligt bra. Polariserade linser löser detta problem med hjälp av ett kemiskt ämne, den polariserande materialet. Men vad betyder polariserad, och vad gör det polariserande materialet?

Polariserade solglasögon skapades först av Edwin H. Land, som uppfann det polariserande materialet som också kan appliceras på solglasögon linser, vilket gör både linserna och solglasögonen polariserade.

Det polariserande materialet är en blandning av mikroskopiska kristaller och andra sulfatbaserade kemiska ämnen "inbäddade" i ett mycket tunt, filmliknande, transparent nitrocellulosamaterial. Polariserade solglasögonlinser tillåter endast lodrätt orienterade ljusstrålar att passera igenom. På så sätt filtrerar de bort det bländande ljuset som reflekteras från vatten, mark och andra ytor samt olika materia gränser, vilket skyddar våra ögon från ögontrötthet och extrema ljusförhållande ändringar. Som ett resultat ger de en mycket mer kontrastrik och behaglig visuell upplevelse jämfört med traditionella linser.

  • Inget mer bländande ljus, reflektioner
  • Skarpare, mer kontrasterad syn
  • Färgerna är utmärkt njutbara och ljusare
  • 100% UV-A och UV-B-skydd

Polariserade Solglasögon

Polariserade solglasögon är ett idealiskt val för sport, promenader och andra utomhusaktiviteter, särskilt rekommenderade för dem med känsliga ögon i solljus eller som kör mycket. För bilkörning är det idealiska valet bruna eller gråa polariserade solglasögon.

Bläddra bland vårt urval av över 1000 polariserade solglasögon för kvinnor, polariserade solglasögon för män och polariserade solglasögon för barn, och hitta de modeller som passar dig bäst, nu till riktigt förmånliga priser.

Mäns Polariserade Solglasögon

Många kända lyxmärken erbjuder modeller av mäns polariserade solglasögon. Du kan hitta Oakley solglasögon, Ray Ban solglasögon, Polaroid solglasögon, Versace mäns solglasögon och ett brett utbud av andra lyxmärken för mäns solglasögon. Missa inte våra utvalda erbjudanden för mäns solglasögon!

Kvinnors Polariserade Solglasögon

Många kända lyxmärken erbjuder modeller av kvinnors polariserade solglasögon. Du kan hitta Oakley solglasögon, Ray Ban solglasögon, Polaroid solglasögon, Versace kvinnors solglasögon, Michael Kors solglasögon, Dolce & Gabbana solglasögon och ett brett utbud av andra lyxmärken för kvinnors solglasögon. Missa inte våra utvalda erbjudanden för kvinnors solglasögon!

Barnens Polariserade Solglasögon

Många kända lyxmärken erbjuder modeller av barnens polariserade solglasögon. Du kan hitta Oakley solglasögon, Ray Ban solglasögon, Polaroid solglasögon och ett brett utbud av andra märken som erbjuder bekväma och snygga solglasögon för barn. Missa inte våra utvalda erbjudanden för barnens solglasögon!

De Rätta Solglasögonen

Det finns tre viktiga faktorer som ett par solglasögon måste uppfylla för att ge optimalt skydd för dina ögon mot skadlig UV-strålning. För det första är linsen hjärtat i solglasögonen och måste uppfylla följande krav. Det viktigaste är att bära ett par solglasögon med ett UV-filter som filtrerar bort 100% av skadlig UV-strålning upp till 400 nanometer (UV 400 solglasögon), så att dina ögon är skyddade mot ultraviolett strålning.

Den andra viktiga delen av ett bra par solglasögon är att de bör ge dig en bekväm syn, även i mycket starkt solsken, så att de skyddar dig mot bländning och dazzle. Slutligen är det viktigt att vi kan se en högkvalitativ, kontrastrik bild när vi tittar ut från våra solglasögon. Om dessa tre villkor är uppfyllda kan vi vara säkra på att vi har valt de rätta solglasögonen.