Filtrering

Prada solglasögon

 

Prada - Det Italienska Varumärket

Varumärket grundades av Mr. Mario Prada i Italien år 1913. Varumärkets första butik öppnades i det berömda Galleria Vittorio Emanuele II köpcentret i Milano. Prada varumärket växte snabbt och blev mycket populärt. Kollektionernas styrkor är innovativa designelement och sofistikering.

Prada Solglasögon

Miuccia Prada förde en ny dimension till varumärkets liv från och med 1970. Under hennes ledning föddes de karakteristiska attraktiva och framstående stillementen.

Pradas Kollektion av Solglasögon för Kvinnor

Den unika designen och färgsammansättningen av Prada solglasögon för kvinnor, tillsammans med varumärkets stilfunktioner, garanterar en unik look. Bland solglasögonen kan du hitta runda, fyrkantiga, kattögon- och pilottyper.

Prada Runda Solglasögon

När det gäller färger kan du välja bland de mest framstående svarta solglasögonen, såväl som bruna, röda eller till och med blå bågar.

Bland modellerna kan du hitta de berömda Prada-modellerna smyckade med Prada-triangeln.

Prada Solglasögon Svarta Linser

eOptik:s sortiment av svarta solglasögon inkluderar olika material och former. Välj bland över 2 000 olika produkter och hitta dina favorit svarta Prada-solglasögon.

Prada Herrsolglasögon

Pjäser från Pradas herrsolglasögonkollektion är sanna stilkiconer. I vårt urval kommer alla att hitta den modell som bäst passar deras stil, vare sig det är rund, fyrkantig eller pilotform.

Prada Herrsolglasögon

Prada Kollektion av Herr- och Damsolglasögonbågar

Förutom de utvalda Prada-solglasögonen, kolla in vårt urval av Prada herrglasögonbågar och Prada damglasögonbågar bland vårt sortiment av glasögon.

Prada Glasögonbågar

Välj Rätt Ramform för Prada Solglasögon

När det gäller ramformen på solglasögon är det värt att överväga vilket syfte du vill använda dem för. För daglig användning kan du välja mellan mindre till klassiska former, och till och med välja extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är bekväm och passar bra på ditt ansikte. Försök välja solglasögon som täcker områdena runt dina ögon så mycket som möjligt.

Prada Solglasögon Rea

Välj från vårt exceptionella utbud av solglasögon för kvinnor, män och barn. Vår butik erbjuder uteslutande äkta produkter, och vi garanterar deras äkthet. Det är viktigt att köpa endast från pålitliga, verifierbara källor.