Filtrering

Ralph Lauren solglasögon

 

Ralph Lauren - Reflekterar amerikansk anda

Ralph Lauren arbetade från en av filialerna på New Yorks Empire State Building, där han sålde herrslipsar. Med denna bakgrund expanderade snart Ralph Laurens varumärke för att inkludera en hel linje med herrkläder, som Lauren döpte till "Polo", som hyllning till sin kärlek till sport. Efter detta lanserade Ralph Lauren en komplett kollektion för kvinnor och öppnade senare sin första butik på Rodeo Drive i prestigefyllda Beverly Hills.

Ralph Lauren solglasögon

Ralph Lauren blev verkligen ett av världens starkaste modemärken. Ralph Laurens produktlinjer täcker alla områden av mode, inklusive herrkläder, damkläder, klockor och smycken för damer samt sportkläder. Modeaccessoarer, som Ralph Lauren solglasögon för män och Ralph Lauren solglasögon för kvinnor, är också en del av produktutbudet.

Ralph Laurens solglasögonkollektion för kvinnor

Ralph Laurens solglasögon för kvinnor speglar enkelhet, sportighet med lyxiga inslag. I vår Ralph Lauren solglasögonkollektion för kvinnor hittar du inte bara svarta solglasögonprodukter utan även bruna, blåa eller till och med röda modeller.

Ralph Laurens solglasögon för kvinnor

Ralph Laurens solglasögondmodeller för män

I Ralph Laurens kollektion av solglasögon för män kombineras produkterna med sportig elegans och lyxigt utseende. Varje produkt av Ralph Laurens solglasögon för män är tillverkad av utmärkta material och inkluderar både metall och plastmaterial.

Ralph Laurens solglasögon för män

Ralph Laurens glasögonbågar för kvinnor

Modellerna för Ralph Laurens glasögonbågar framhäver produkter av glasögon för kvinnor. Produkter av glasögon för kvinnor finns i olika färgkombinationer och material. Urvalet av glasögonbågar för kvinnor från Ralph Lauren inkluderar runda, ovala och fyrkantiga former.

Ralph Laurens glasögonbågar för kvinnor

Ralph Laurens glasögonbågar för herrkollektionen

Förutom urvalet av glasögon för kvinnor är det värt att nämna delarna av Ralph Laurens kollektion av glasögonbågar för män också. Flera lyxiga designer stärker glasögonkollektionen för män. Välj bland de utvalda herrglasögonen och hitta den modellen som passar dig bäst.

Vilken ramform ska man välja för Ralph Laurens solglasögon?

När du väljer rätt ramform för Ralph Laurens solglasögon är det värt att överväga vilket syfte du vill använda dem för. För daglig användning kan du välja mellan mindre former, klassiska stilar eller till och med extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är mest bekväm för oss och som passar bra på vårt ansikte. Helst bör du välja solglasögon som täcker områdena runt våra ögon så mycket som möjligt.

Ralph Laurens solglasögon - Polariserat linser

Linsen i Ralph Laurens polariserade solglasögon filtrerar ut horisontellt ankommande bländande ljusstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket minskar bländning och ger därmed en mycket bättre visuell upplevelse. Polariserade produkter kan vara ett utmärkt val för sport, körning, promenader och mer.

Du kan också välja mellan flera alternativ bland färgerna på polariserade linser.

Materialet för polariserade linser är en blandning av mycket tunn, filmliknande, transparent nitrocellulosamaterial "planterad" med mikroskopiska kristaller och sulfatbaserade andra kemiska ämnen. Solglasögon med polariserat material tillåter endast vertikalt orienterade ljusstrålar att passera igenom. Det vill säga att bländande ljus som reflekteras från ytor och olika material gränserna passerar inte genom linsen.

Ralph Laurens solglasögonspromotion hos eOptik

Välj bland vårt exceptionella urval av solglasögon för kvinnor, män och barn.

Vår onlinebutik säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar naturligtvis äktheten hos produkterna. Det är viktigt att endast köpa från pålitliga och spårbara källor.