Filtrering
Pris (SEK)
1 180 kr - 1 986 kr
Vad söker du efter?
Kategori
I lager?
Varumärke
Storlek
Glasbredd
55 - 58
Material
Glasögon form
Ram färg
Typ
Färg på lins
Polariserad

Ray-Ban Caravan Solglasögon

 

11Produkt

Ray-Ban Caravan Solglasögon: Omgestalta Ray-Ban Aviator Solglasögon

Ursprungligen introducerade 1957, Ray-Ban Caravan solglasögon är en strömlinjeformad, geometrisk modell som erbjuder ett alternativ till de klassiska Ray-Ban Aviator solglasögonen. Ray-Bans logotyp syns på näskuddar och linser. Caravan har vinklade linser och bågar jämfört med Aviators tågräffade linser, som finns i polariserade och receptversioner i damglasögon och herrglasögon Ray-Ban kollektion. Caravan-ramtypen liknar pilotglasögon men är mer vinklad, med samma ramfärg som de grundläggande typerna av pilotkollektionen och även linsfärgen.

Bär Caravan RX 3636V 2501 solglasögon i pistolmetall, guld eller silverbågar, och linsfärgen kan vara kristallgrön solid, kristallgrå spegel eller recept.

Ray-Ban Caravan Solglasögon Försäljning

Ray-Ban glasögonbågar och Ray-Ban solglasögon modeller betraktas som tidlösa klassiker skapade av optikföretaget Bausch + Lomb. Ray-Ban solglasögon, inspirerade av den ikoniska Ray-Ban Aviators framgång, gjordes efter dess bild. Metallramens färg och stil har förblivit densamma, men istället för tågräffade linser följer linserna mer vinklade kurvor, samtidigt som de behåller de grundläggande färgerna typiska för Aviator herrsolglasögon.

Ray-Bans varumärkesmodeller är kända för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet, och detta gäller också för Caravan solglasögon modeller, eftersom de har en behaglig metallram att röra vid, vilket gör dem extremt lätta men hållbara. Produkten är främst utformad för män på grund av dess större storlekar, men det kan också vara ett perfekt val för damer som föredrar något större linser och bågstorlekar och vinklade former.

Ray-Ban Cavaran Glasögon Kollektion

Senare, 1952, skapades Ray-Ban Wayfarer solglasögonmodell, som snabbt blev en favorit bland Hollywoodstjärnor som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. En höjdpunkt på 1980-talet var återskapandet av Ray-Ban Clubmaster, som omprövade stilen på Browline-ramen från slutet av 1940-talet med lite ledighet, ovanlig design och en verkligt distinkt linsform. Det är värt att nämna en annan klassiker, Ray-Ban hexagonala ramen, som har en sexkantig, mycket smal metallram.

Ray-Ban Caravan Solglasögon

Ray-Ban Caravan Glasögon Kvinnors Kollektion

Kvinnor kan välja bland ikoniska modeller i Ray-Bans kvinnors glasögonbågar kollektion, såsom Ray-Ban Aviator glasögon, Ray-Ban Clubmaster glasögon, eller till och med Ray-Ban Round glasögon.

Ray-Ban Caravan Glasögon Herrkollektion

Försäljningen av herrglasögon från Ray-Ban inkluderar över 100 Ray-Ban glasögon, inklusive Ray-Ban Wayfarer glasögon, Ray-Ban Aviator glasögon, eller till och med Ray-Ban Hexagonal glasögon modeller.

Ray-Ban: Ray-Ban Caravan Solglasögon, Bredt Utbud

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter i den digitala världen, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga, spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar äktheten av produkterna.

Välj bland vårt ikoniska urval av solglasögon för kvinnor och män och dra nytta av våra erbjudanden om Ray-Ban solglasögon i vår webbutik.

Ray-Ban Solglasögon