Filter
Material
Bredden på glasögonen
-
106 mm - 133 mm
Glasbredd
-
44 mm - 58 mm
Brygga
-
14 mm - 22 mm
Skalmlängd
-
125 mm - 150 mm
Glashöjd
-
26 mm - 52 mm
Glasögon form
319 st produkt

Garanti för originalmärke

14 dagars returgaranti

Ray-Ban glasögon: historien om en tidlös klassiker

Ray-Ban glasögonbågar är en skapelse av det optiska företaget Bausch + Lomb, som skapade varumärket på 1930-talet och som sedan dess har blivit en global framgång. De första Ray-Ban-solglasögonen beställdes av det amerikanska flygvapnet och gjordes för piloter. Begäran var att utveckla ett särskilt par solglasögon, vilket så småningom ledde till Ray-Ban Aviator, ett par Ray-Ban flygarsolglasögon med gröna linser.

År 1952 skapades också de ikoniska Ray-Ban Wayfarer-solglasögonen, som snart blev en favorit bland Hollywoodstjärnor som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson och James Dean. På 1980-talet var en av höjdpunkterna Ray-Ban Clubmaster, en omarbetning av Browline-ramen från slutet av 1940-talet, med en avslappnad känsla, en ovanlig design och en verkligt distinkt linsform. Värt att nämna är också en annan klassiker, Ray-Bans hexagonala ram, en sexkantig design med en mycket smal metallform.

Damerna kan bläddra bland Ray Ban-ramar för kvinnor, medan männen kan välja bland de snygga bitarna i kollektionen Ray Ban-ramar för män. Populärt är också kollektionen av Ray Ban-ramar för barn, vilket innebär att hela familjen kan bära det ikoniska varumärket. Utforska kollektionen med nästan 1000 Ray-Ban-bågar på vår onlinewebbplats eOptik.

 

 

Ray-Ban solglasögon

Ray-Ban har producerat ikoniska och fashionabla, globalt erkända solglasögonmodeller i årtionden, och det ser ut som om de inte tänker försvinna från allmänhetens medvetande någon gång inom den närmaste tiden. Aviator-, Wayfarer- och även Clubmaster-modellerna som nämns ovan var dock bara början. Under de senaste decennierna har de gett världen ett antal fantastiska modeller, som Ray-Ban Erika eller Ray-Ban Justin, som har blivit favoriter hos den yngre generationen.

 

 

Ray-Ban-glasögon - världsmärken till låga priser, brett urval

Alla kan hitta ett par Ray-Ban-glasögon av hög kvalitet som passar deras personlighet, så förutom att du garanteras lägsta pris på Ray-Ban-glasögonbågar kan du spara tid. Och om du vill prova de bågar du valt kan du enkelt göra det eftersom Ray-Ban-bågar som är för evigt Ray-Ban-bågar också finns tillgängliga online och du kan se vilken båge som är perfekt för din ansiktsform. Prova ett par glasögon nu på vår webbplats eOptik.

Det är viktigt att nämna att våra optiker endast säljer originalprodukter och vi garanterar äktheten på våra produkter. Dina glasögon tillverkas av våra kvalificerade och erfarna optiker, som bryr sig om att ge dig produkter av bästa kvalitet.

 

 

Videor om kampanjer för Ray-Ban-glasögon