Filtrering
Pris (SEK)
90 kr - 261 kr
Vad söker du efter?
I lager?
Märke
Tillverkare
Storlek
För plan

Spray&Clean

Menicon Spray & Clean är en konserveringsmedelsfri lösning för rengöring av alla hårda, gaspermeabla kontaktlinser för att avlägsna avlagringar.

3Produkt

    Spray and Clean Liquid avlägsnar avlagringar snabbt och enkelt för att göra det möjligt att bära hårda kontaktlinser på ett bekvämt sätt varje dag. Användning av Menicon Spray & Clean-lösning förebygger irriterade ögon. Den innehåller inga konserveringsmedel, är en skonsam rengöringslösning och är därför lämplig för personer med känsliga ögon. Sprayen är kompatibel med alla gaspermeabla linser.

    Spray & Clean är lätt att använda. Den innehåller både anjoniska och icke-joniska tensider, så det är viktigt att skölja linserna med Menicare Plus-lösning för hårda kontaktlinser efter användning av sprayen. Spraya aldrig direkt i ögat och använd inte för mjuka linser.

    Det första steget är att ta bort en hård kontaktlins från ögat och placera den i handflatan. Applicera sedan Spray & Clean-lösningen på linsen och gnugga försiktigt linsen mellan fingrarna. Skölj linsen med MeniCare Plus-lösning och placera sedan linsen i en påse fylld med MeniCare Plus-lösning för desinfektion över natten. Gör samma sak med den andra linsen. Efter användning ska du stänga flaskan ordentligt och kasta den lösning som finns kvar efter 3 månader.