Filtrering

Swarovski solglasögon

 

Swarovski - Kristall och Strass

Swarovski är en österrikisk glastillverkare med huvudkontor i Wattens, Österrike, och har varit verksam som ett familjeföretag sedan det grundades av Daniel Swarovski år 1895.

Swarovski

Företaget är uppdelat i tre huvudbranscher: Swarovski Crystal Business, som främst producerar kristallglas, smycken och accessoarer; Swarovski Optik, som tillverkar optiska instrument som teleskop, kikarsikten och kikare; samt Tyrolit.

Swarovski Solglasögon för Kvinnor

Varje del i Swarovskis solglasögon för kvinnor kollektion utstrålar en stilfull och elegant framtoning. Bland Swarovskis solglasögon kan du hitta svarta, bruna, lila, rosa, grå, silver, blå, gröna, orange eller till och med blå färger.

Swarovski solglasögon

Färgen på solglasögonens linser kan också variera. Det finns flera kombinationer tillgängliga för solglasögon. Vid val av den perfekta produkten kan en svart solglasögonram väl matchas med svarta, bruna, grå eller gröna linser.

Swarovski solglasögon lila

Tillverkaren använder ofta nyanser av lila för solglasögon, både för ramen och linsen. Strass är också ett dekorativt element i solglasögon. Strassolglasögon har satt en stil trend.

Swarovski lila solglasögon

Swarovski Kvinnors Glasögonbågar och Swarovski Strass Glasögonbågar

Bruna, svarta och gröna bågar finns också bland Swarovskis produkter av kvinnors glasögonbågar. Swarovskis strassglasögonbågar är ikoniska dekorativa element som är typiska för varumärket. En Swarovski glasögonbåge är ett perfekt val för alla tillfällen.

Swarovski strass glasögonbågar

Bläddra genom Swarovskis utbud av glasögon för kvinnor och hitta den modell som passar dig bäst.

Swarovski Solglasögon - Vilken Ramform att Välja?

När du överväger lämplig ramform för Swarovski solglasögon är det värt att tänka på vilket syfte du vill använda dem för. För vardagsbruk kan du välja mellan mindre former till klassiska, eller till och med extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är mest bekväm för dig och som passar bra på ditt ansikte. Det är rådligt att välja solglasögon i storlekar som täcker områdena runt dina ögon så mycket som möjligt.

Swarovski Solglasögon - Polariserad Lins

Linsen i original Swarovski polariserade solglasögon filtrerar ut horisontellt infallande bländande ljusstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket minskar bländning och ger därmed en mycket bättre visuell upplevelse. Polariserade produkter kan vara ett utmärkt val för sport, körning och promenader.

Swarovski solglasögon polariserad lins

Det finns också flera alternativ för färgen på polariserade linser.

Det polariserade linsmaterialet är en blandning av mycket tunn, filmliknande, transparent nitrocellulosamaterial "planterat" med mikroskopiska kristaller och sulfatbaserade andra kemiska ämnen. Solglasögon med polariserat material tillåter endast vertikalt orienterade ljusstrålar att passera genom. Med andra ord, bländande ljus som reflekteras från ytor och olika materialgränser passerar inte genom linsen.

Swarovski Solglasögon Kampanj

Välj bland vårt exceptionella urval av solglasögon för kvinnor, män och barn.

Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar naturligtvis äktheten hos produkterna. Det är viktigt att endast köpa från pålitliga och spårbara källor.

Swarovski Solglasögon i eOptik.se Sortimentet

I vår webbutik kan du välja bland ett stort urval av solglasögon för kvinnor, glasögon för kvinnor, herrglasögon, och manliga solglasögon.