Filter
Material
Bredden på glasögonen
-
111 mm - 134 mm
Glasbredd
-
46 mm - 58 mm
Brygga
-
15 mm - 23 mm
Skalmlängd
-
130 mm - 150 mm
Glashöjd
-
31 mm - 49 mm
Glasögon form
244 st produkt

Garanti för originalmärke

14 dagars returgaranti

Tommy Hilfiger: utformad för sportiga stilälskare

Tidigt i sin karriär började Tommy Hilfiger sälja rökelse, skivor, trapetsbyxor och andra modeartiklar under namnet The People's Place under hippietiden. Fans av Jimi Hendrix, The Beatles och The Rolling Stones blev galna i de modeprodukter som han erbjöd.

Till en början var sortimentet begränsat till sportkläder för män. Djärv reklam gjorde snabbt det amerikanska varumärket Tommy Hilfiger känt och eftertraktat. Tommy Hilfiger blev ett av de mest populära varumärkena och erbjöd sina kunder en hög nivå av stil, kvalitet och värde.

En Tommy Hilfiger glasögonbåge representerar sportig och ren elegans. På eOptik kan du hitta ett komplett utbud av Tommy Hilfiger-glasögon för kvinnor, glasögon för män och glasögonbågar för barn.

Tommy Hilfiger-glasögon

Tommy Hilfiger glasögonbågskollektioner kombinerar kvalitet, komfort och stil i exklusiva designer för alla åldrar. Varje produkt bär varumärkets signatur stil.

Typer av Tommy Hilfiger-bågar inkluderar spärrbågar, genomborrade bågar och helbågar. Det finns ett komplett utbud av ramfärger. Förutom de klassiska röda, blå och vita färgerna finns det även svarta och bruna modeller. Du kan också söka efter ramfärg för att hitta glasögon som matchar ditt ansiktsform. Det är också viktigt att välja rätt ramstorlek. Det är enkelt att söka på vår webbplats och att använda produktfiltret är en barnlek.

Ramtypen hjälper dig att välja den ram som bäst passar din ansiktsform. Flera olika typer av linser kan naturligt passa in i ramen. Förutom klassiska linser kan du beställa glasögon med en beläggning som filtrerar blått ljus, även med gratis hemleverans.

 

Tommy Hilfiger glasögon för män

Förutom exklusiva glasögon för kvinnor kännetecknas Tommy Hilfiger herrglasögon av en sportig elegans. I vårt sortiment finns både metall och plastbågar, beroende på bågmaterialet. Rammaterialet kan vara viktigt vid användning, eftersom det beror på din personlighet om du vill ha en robust och hållbar produkt som pryder ditt ansikte eller ett exklusivt och delikat plagg. Varumärken är måna om att se till att både män och kvinnor är nöjda med att köpa deras produkter.

Förutom glasögon kan du utforska Tommy Hilfigers sortiment av solglasögon. Du kan välja mellan ett stort antal färger och typer av solglasögon. Se kollektionen nu på eOptik.

 

 

Handla glasögon på nätet

Idag är det naturligt, snabbt och enkelt att köpa glasögon online. För att beställa dina glasögon behöver du bara välja en båge och veta vilka linser du behöver samt några uppgifter från ditt syntest.

Alla våra glasögon kommer från välrenommerade tillverkare och vi garanterar 100 % äkthet för märkesglasögon. Vi vet att det inte är ett lätt val att hitta rätt glasögon, så vi kan hjälpa dig att välja rätt bågar för dig med hjälp av en virtuell spegel och den här ansiktsform - bågformsväljaren. Om du fortfarande är osäker tar vi gärna emot dig och hjälper dig att hitta rätt ram.

 

Globala varumärken i en exklusiv miljö

På eOptik hittar du de bästa Tommy Hilfiger-glasögonen till de bästa priserna, garanterad märkesautenticitet och en garanti för produktektäkthet. I vår webbshop kan alla hitta kvalitativa Tommy Hilfiger-glasögon som passar perfekt till deras personlighet. Baserat på den information som erhållits vid din ögonundersökning kommer dina glasögon att tillverkas av våra kvalificerade och erfarna optiker, som ser till att ge dig de bästa kvalitetsprodukterna, även med gratis hemleverans.

Optikerna ligger i Budapests centrum och du kan få en ögonundersökning eller ett syntest på plats.