Filtrering
Pris (SEK)
1 089 kr - 2 493 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
49 - 99
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins

Tommy Hilfiger solglasögon för kvinnor

 

65Produkt
 

Tommy Hilfiger Solglasögon

Tommy Hilfiger, en amerikansk designer, föddes 1951 i delstaten New York. Han grundade sitt eget modehus 1984, men den verkliga framgången kom inte förrän på 1990-talet när han vann titeln som Årets modeformgivare för män.

Tommy Hilfiger har vuxit och blivit ett av de mest populära varumärkena. Tommy Hilfiger solglasögon erbjuder hög nivå av stil, kvalitet och värde till kunderna.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger Solglasögon i eOptik's Kollektion

Ett Tommy Hilfiger-solglasögon avspeglar elegans och sportig framtoning. I vår webbutik kan du hitta ett brett utbud av Tommy Hilfiger solglasögon för kvinnor och det kompletta sortimentet av Tommy Hilfiger solglasögon för män.

Försäljning av Tommy Hilfiger Solglasögon för Kvinnor

Målet med att skapa solglasögon-kollektionerna var att designa modeller som kan bäras även på hektiska vardagar. De stilfulla delarna av Tommy Hilfiger damsolglasögon-kollektionen är tillverkade av lätta material, är bekväma och eleganta. Förutom klassiska solglasögon finns även de senaste modetrenderna tillgängliga.

Tommy Hilfiger damsolglasögon Tommy Hilfiger solglasögon

Du kan välja mellan olika former, inklusive fyrkantiga, runda, ovala eller pilotformer. Det finns också många alternativ för linsefärger för att välja den produkt som passar dig bäst. Kollektionen förstärks av varumärkets karakteristiska blå, röda, vita färger, liksom bruna, svarta, gråa och rosa produkter.

Tommy Hilfiger Herrsolglasögon Sortiment

Tommy Hilfiger herrsolglasögon-kollektionen erbjuder olika färger och former. Produkterna för herrsolglasögon har varumärkets karakteristiska blåa, röda, vita färger, liksom bruna och svarta produkter.

Tommy Hilfiger herrsolglasögon

Försäljning av Tommy Hilfiger Glasögon

Tommy Hilfiger glasögon inkluderar tråd, båg-, och heltäckande ramar. Att söka efter ramfärg kan också hjälpa till att välja de perfekta glasögonen som passar din ansiktsform. Det är också viktigt att välja rätt storlek för damglasögon eller herrglasögon. Att söka och välja produkter på vår webbplats är enkelt, och att använda produktfiltret gör det ännu enklare.

Tommy Hilfiger glasögon