Filtrering

Tommy Hilfiger solglasögon

 

Tommy Hilfiger Solglasögon

I början av sin karriär, under hippie-eran, började Tommy Hilfiger sälja rökelse, skivor, utsvängda byxor och andra modeprodukter under namnet The People's Place. Fans av Jimi Hendrix, The Beatles och The Rolling Stones från Amerika älskade de modeprodukter han erbjöd.

Tommy Hilfiger, en amerikansk designer född 1951 i delstaten New York, grundade sitt eget modehus 1984, men riktig framgång kom inte förrän på 1990-talet när han vann titeln Årets Herrdesigner. Hilfigers portfölj inkluderar modekläder, skor, väskor samt olika accessoarer och solglasögon.

Inledningsvis omfattade sortimentet endast herrsportkläder. Djärva och vågade annonser gjorde snabbt det amerikanska Tommy Hilfiger-varumärket välkänt och eftertraktat. Tommy Hilfiger har vuxit till att bli ett av de mest populära varumärkena som erbjuder hög stil, kvalitet och värde till kunderna.

Tommy Hilfiger solglasögon representerar sportig och välklädd elegans. I eOpticians breda utbud kan du hitta hela kollektionen av Tommy Hilfiger solglasögon för kvinnor och Tommy Hilfiger solglasögon för män.

Tommy Hilfiger Solglasögonkollektion för Kvinnor

Målet med att skapa solglasögon-kollektionen var att designa modeller som kan bäras även under hektiska vardagar, men självklart inkluderar kollektionerna också eleganta delar lämpliga för festliga tillfällen. De modeller som ingår i Tommy Hilfigers solglasögon för kvinnor är tillverkade av lätta material, är bekväma och eleganta. Förutom de klassiska modellerna finns även de senaste modefärgade linsoptionerna tillgängliga i vår onlinebutik.

Tommy Hilfiger Solglasögonkollektion för Män

Herrar kan välja från Tommy Hilfiger solglasögonkollektion för män. Ungdomlig, djärv och sportig look i staden, när du sportar eller till och med på stranden, med 100% UV-skydd! Ta en titt på vår kompletta kollektion av Tommy Hilfiger solglasögon för män.

Tommy Hilfiger Polariserade Linser

Linserna i modellerna för polariserade solglasögon filtrerar bort horisontellt ankommande bländande ljusstrålar, som ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket minskar bländning och ger en mycket bättre visuell upplevelse. Ett utmärkt val för sport, körning, promenader, osv.

Du kan välja bland flera färger för polariserade linser.

Polariserat linsmaterial är mycket tunt, filmliknande, genomskinligt nitrocellulosamaterial inbäddat med mikroskopiska kristaller och en blandning av sulfatbaserade kemikalier. Den polariserade linsen i solglasögon tillåter endast vertikalt orienterade ljusstrålar att passera igenom. Således passerar det bländande ljuset som reflekteras från ytor och olika materialgränser inte genom linsen.

Tommy Hilfiger Solglasögon Erbjudanden i vår Webbshop!

I vårt urval kan alla hitta de perfekta, kvalitativa Hilfiger-solglasögon som matchar deras individualitet. Kolla in det fullständiga utbudet och beställ din favoritmodell med bara några klick. På detta sätt garanterar du inte bara de lägsta priserna på Tommy Hilfiger-solglasögon utan sparar också tid.

Tommy Hilfiger Glasögonbågar till Förmånliga Priser

Tommy Hilfiger glasögon-kollektioner kombinerar kvalitet, komfort och elegant stil i en exklusiv design för alla åldrar. Varje produkt bär varumärkets stilistiska kännetecken.

Tommy Hilfiger-glasögonbågarna inkluderar halvram, bågramlös och helram. Ramfärgerna varierar brett. Förutom de klassiska röda, blåa och vita färgerna finns det även svarta och bruna modeller. Den färgkodade sökfunktionen hjälper till att välja glasögon som passar din ansiktsform. Det är också viktigt att välja rätt ramstorlek. Sökning och urval av produkter på vår webbplats är enkelt med användning av produktfilter.

Tommy Hilfiger-ramarna representerar sportig och välklädd elegans. I eOpticians breda utbud kan du hitta hela kollektionen av Tommy Hilfiger damsolglasögon, herrsolglasögon och barnsolglasögon.

Val av Rätt Ramform för Solglasögon

När du väljer en ramform för solglasögon är det viktigt att överväga vad du kommer att använda dem till. För dagligt bruk kan du välja mellan mindre former till klassiska och till och med extra stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är mest bekväm för dig, passar bra på ditt ansikte och täcker idealiskt områdena runt dina ögon. När du köper receptbelagda solglasögon bör du också överväga ramens krökning.

Solglasögon på eOptik.se

Även om det finns många optiska produkthandlare online är det viktigt att köpa endast från pålitliga och verifierbara källor. Vår optiska butik säljer endast äkta produkter, och vi garanterar deras äkthet. Välj bland vårt enastående sortiment av dam-, herr- och barnsolglasögon till överkomliga priser.