Filtrering

Versace solglasögon

 

Versace - Modevarumärket

Varumärket Versace grundades av Gianni Versace, som tidigare var en italiensk mode- och kostymdesigner. Versace designade kläder för många musikaliska artister, inklusive Elton Johns scen- och albumomslagskostymer 1992 och Michael Jacksons kläder. Versace designade även kläder för prinsessan av Wales och prinsessan Caroline av Monaco.

Versace solglasögon

Versace Ikoner

Medusa

Element från den grekiska mytologin påverkade starkt designen av Versaces produkter. En av varumärkets mest distinkta stilelement är den grekiska Medusa, som ansågs vara den vackraste kvinnan i Aten. Enligt legenden förvandlades den som tittade i Medusas ögon till sten. Denna anekdot inspirerade det berömda logodesignen för Versace-varumärket, som fortfarande kan hittas på de flesta modeller av solglasögon för kvinnor och män än idag. Dessutom bär varje Versace-produkt stolt detta logotyp.

Versace Medusa Biggie

Gianni valde figuren Medusa eftersom han trodde att hans modeföretag skulle ha samma inverkan på människor som Medusa hade på män. När någon blir förälskad kan de inte fly.

Därför inkluderar de mest berömda Versace-solglasögonmodellerna modeller som Versace Medusa Biggie, Versace Medusa Halo eller Versace Glam Medusa, Versace Medusa Crystal.

Barocco

Barocco-lövet symboliserar långt liv och odödlighet. Symbolen inspirerades av grekisk arkitektur och dekoration. Rika gyllene toner och utsmyckade detaljer karakteriserar den.

Versace solglasögon VE2150Q

Virtus

Ikonen Virtus inspirerades av en romersk militär befälhavare. Virtus symboliserar styrka, mod och excellens. V:et som alluderar på Virtus är en omtolkning av de ikoniska Barocco-löven i form av mönster.

Versace solglasögon VE4383

Greca

Greca-mönstret, även inspirerat av den grekiska mytologin, är ett av de mest karakteristiska mönstren. Denna geometriska form, en oavbruten linje, symboliserar oändlighet och enhet. Den prydde många grekiska tempel, labyrinter, byggnader och keramiska dekorativa element.

Versace Greca

Säkerhetsnålen

Säkerhetsnålelementet var en mycket oväntad syn på Versaces produkter, men denna accessoar blev också en av varumärkets berömda ikoner. Med tiden har Versaces säkerhetsnål blivit en ikonisk statussymbol. Denna varumärkesikon förekommer också i varje kollektion.

Versace säkerhetsnål

Det internationella modehuset Versace samarbetade med berömda modeller i de tidiga dagarna, som Linda Evangelista, Christi Turlington, Naomi Cambell, Cindy Crawford. Den nuvarande ledaren för Versace-varumärket är Donatella Versace. Förutom Versace-solglasögon- och glasögonkollektionerna får vi inte glömma ett av varumärkets mest kända plagg, modellen Versace Jungle dress som bars av Jennifer Lopez.

Versace Kollektion av Solglasögon för Kvinnor

Varje år följer delarna av Versaces kollektion av solglasögon för kvinnor modetrender och är utformade därefter för att ha en unik stil. Ett par Versace-solglasögon avspeglar stil och elegans, så varumärkets former och dekorativa element är igenkännliga i varje produkt. Upptäck vårt fulla urval av Versace solglasögon för kvinnor.

Ikoniska stilelement finns på modeller av Versace-solglasögon för kvinnor varje säsong. Versace-solglasögon kan vara tillverkade av både plast och metall. De är ett perfekt val om du älskar slående och iögonfallande stilar.

Mäns Versace Solglasögon

Versaces produkter av mäns solglasögon speglar alltid elegans och lyx. Bland Versaces produkter för män kan du också hitta modeller av Versace Medusa, Versace Greca.

Bland Versaces solglasögon för män kan du hitta solglasögon i guld, grått och svart.

Versace Solglasögon med Polariserade Linser

Linserna som finns i modellerna av polariserade solglasögon filtrerar horisontellt inkommande bländande ljus, som ljus som reflekteras från vatten, land och olika ytor, vilket minskar bländning. Tack vare detta ger linsen en mycket bättre visuell upplevelse.

Versace Glasögon

Utöver den vackra och lyxiga kollektionen av Versace-solglasögon, upptäck även vårt urval av Versace-glasögon. Bland det breda utbudet av produkter för damglasögon och herrglasögon kan alla hitta den perfekta glasögonbiten.

Versace modeglasögon

Produkterna kan köpas med hjälp av online-försök med glasögon.

Vilken Solglasögonram att Välja?

När det gäller ramformen för solglasögon är det värt att överväga vilket syfte vi vill använda dem för. För dagligt bruk kan vi välja mellan mindre former, klassiska eller till och med extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är mest bekväm för oss och passar vårt ansikte bra. Det är att föredra att välja solglasögonstorlekar som täcker områdena runt våra ögon så mycket som möjligt.

Versace Solglasögon Rea på eOptik

Välj bland vårt exceptionella sortiment av solglasögon för kvinnor, män och barn.

Vår butik säljer endast äkta produkter, och vi garanterar produkternas äkthet. Det är viktigt att köpa endast från pålitliga, spårbara källor.

Versace Solglasögon Kampanjvideor