Filtrering
Pris (SEK)
1 299 kr - 2 157 kr
Vad söker du efter?
Kategori
I lager?
Varumärke
Storlek
Glasbredd
55 - 58
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Polariserad

Ray-Ban New Caravan solglasögon

 

1Produkt

Ray-Ban New Caravan Solglasögon

Ursprungligen lanserades Ray-Ban Caravan-solglasögonen 1957 och är en strömlinjeformad, geometrisk modell, ett alternativ till de klassiska Ray-Ban Aviator-solglasögonen. Ray-Ban-logotypen syns på näsbryggan och glasögonen. Caravan har vinklade solglasögonlinser och bågar, till skillnad från Aviatorns tårformade linser, som finns tillgängliga i polariserade och receptbelagda versioner i Ray-Bans kollektioner för kvinnor och män. Därför är Caravan-ramtypen liknande pilotglasögon, bara mer vinklade, med ramfärg som matchar de grundläggande färgerna i pilotkollektionen och även linsefärgen.

Bär Caravan RB3136-solglasögonen med ramar i kanongrå, guld eller silver och linsfärgen kan vara kristallgrön solid, kristallgrå spegel eller receptbelagd.

Ray-Ban glasögonbåge och solglasögon anses vara tidlösa klassiker, skapade av optikföretaget Bausch + Lomb. Inspirerade av framgången med den ikoniska Ray-Ban Aviatorn gjordes dessa enligt dess mönster. Metallramens färg och stil förblir densamma, men istället för de tårformade linserna följer linserna mer vinklade kurvor, samtidigt som de behåller de grundläggande färgerna i Aviator-mäns solglasögon.

Ray-Bans varumärkesmodeller är kända för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet, och detsamma gäller för Caravan-solglasögonen, eftersom de har en behaglig känsla, med en metallram, vilket gör dem extremt lätta men hållbara modeller. Även om de främst är utformade för män på grund av deras större storlekar, kan de också vara ett perfekt val för kvinnor som föredrar något större lins- och ramstorlekar och vinklade former.

Ray-Ban Solglasögon Kollektion - Allt du ville veta

Ray-Bans glasögonbågar och solglasögonmodeller anses vara tidlösa klassiker, skapade av optikföretaget Bausch + Lomb på trettiotalet. De första Ray-Ban-solglasögonen utvecklades på uppdrag av US Air Force och var avsedda för piloter. Kommittén uppmanade till utvecklingen av ett speciellt solglasögon som slutligen resulterade i de gröna linserna, Ray-Ban pilot-solglasögonen, Ray-Ban Aviator.

Senare, 1952, skapades modellen för Ray-Ban Wayfarer-solglasögon, som snabbt blev en favorit bland Hollywood-stjärnor som Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jack Nicholson eller James Dean. En höjdpunkt på 1980-talet var återskapandet av Ray-Ban Clubmaster, som omdefinierade stilen på 1940-talets Browline-ram med lite lösare, okonventionell design och en verkligt distinkt linsform. Det är också värt att nämna en annan klassiker, Ray-Ban hexagonala ram, som visar upp en hexagonal, verkligt smal metallramstyp.

Ray-Ban Caravan Solglasögon

Ray-Ban Solglasögon: Rabatterade solglasögon i ett brett utbud

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter i den digitala världen, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga och spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar äktheten hos produkterna.

Bläddra bland vårt ikoniska solglasögon för kvinnor och solglasögon för män och dra nytta av våra eOptik.se Ray-Ban-solglasögon erbjudanden.

Ray-Ban Solglasögon