Filtrering
Pris (SEK)
609 kr - 4 476 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
50 - 133
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Ray-Ban Aviator solglasögon

 

178Produkt
 

Ray-Ban Aviator Solglasögon: Vägen till Berömmelse

Aviator är Ray-Bans första solglasögon modell, skapad på begäran av USA:s flygvapen under andra världskriget för att skydda piloternas ögon från solen under flygning. De ursprungliga Aviator-solglasögonen tillverkades med lättviktiga plastramar, tunna armar och en mer estetisk design än tidigare standard skyddsglasögon. Gröna linser inkorporerades i ramen, speciellt utformade för att minska solreflektionen utan att kompromissa med synen. Tårformade, konvexa linser användes för att säkerställa tillräcklig täckning av ögonen och belysning från alla vinklar.

Efter kriget översvämmades den amerikanska marknaden snabbt med tusentals överskott av Ray-Ban Aviator solglasögon, vilket snabbt blev populärt på grund av deras funktionalitet och stil, en popularitet de behåller än idag. En annan faktor som bidrog till modellens plötsliga popularitet var allmänhetens beundran för piloter på den tiden, som vördades för sin roll i att vinna kriget, vilket fick många att vilja efterlikna dem. Sedan 1950-talet har Aviator-solglasögonen varit ett framträdande modeaccessoar som bärs av kändisar som Tom Cruise, David Bowie, Freddie Mercury och Michael Jackson.

Ray-Ban Aviator Solglasögon

Bläddra igenom vårt breda urval av Ray-Ban aviator dam solglasögon, Ray-Ban aviator herr solglasögon, och Ray-Ban barn solglasögon, och hitta den ursprungliga Ray-Ban solglasögonmodellen som passar dig bäst till ett verkligt förmånligt pris. Om du är intresserad av andra ikoniska kollektioner, se till att kolla in Ray-Ban Clubmaster solglasögon, Ray-Ban Hexagonal solglasögon, och Ray-Ban Wayfarer solglasögon modeller.

Ray-Ban Aviator Solglasögon med Polariserade Linser

En betydande del av Ray-Ban solglasögon har polariserade linser, vilka filtrerar ut horisontellt inkommande bländande ljus, såsom ljus reflekterat från vatten, marken eller olika ytor. Dessutom minskar de bländning, vilket ger en mycket bättre visuell upplevelse. De är ett utmärkt val för sport, körning, promenader eller fiske.

Ray-Ban Aviator Solglasögon i Ett Bredt Utbud med Presenterade Rabatter

Det finns många onlinebutiker som säljer och distribuerar optiska produkter, men det är viktigt att köpa från pålitliga, väletablerade källor. Vår onlinebutik erbjuder ett av landets största urval av kontaktlinser, glasögon, solglasögon, och datorglasögon, där de mest förmånliga solglasögon priserna väntar på dig.

Ray-Ban Solglasögon