Filtrering
Pris (SEK)
1 179 kr - 3 828 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
48 - 54
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Ray-Ban Hexagonal solglasögon

 

23Produkt
 

Ray-Ban Hexagonal Solglasögon - Vad får vi när vi korsar en cirkel och en kvadrat?

Ingenting annat än en modern Ray-Ban solglasögonsamling som kallas Hexagonal. Designen av Ray-Ban Hexagonal solglasögon förnyar de vanligtvis runda eller fyrkantiga linsformerna med en hexagonal konstruktion, vilket gör det perfekt för dem som inte kan bestämma sig för en form eller en annan.

Hexagonal-stilen är en mjukare, mer försiktigt böjd version av hexagonala bågar som ser bra ut på både runda och mer definierade ansiktsdrag, så att alla kan hitta den perfekta modellen för dem.

Ingenting talar mer om kvaliteten och kultstatusen för Ray-Ban solglasögon än det faktum att de har haft oavbruten popularitet sedan andra världskriget. Nyckeln till Hexagonal-designen är det tunna tempel och bågprofilen med platta kristallinser. Medan de initiala modellerna kom i guldramfärg, är de idag tillgängliga i flera alternativa färgkombinationer.

Ray-Ban Hexagonal Solglasögon

Ray-Ban Hexagonal Glasögonerbjudande

Ray-Ban Hexagonal glasögon-modellerna, vad gäller deras form, skiljer sig naturligtvis inte från Ray-Ban hexagonala solglasögon. Ray-Ban Hexagonal-familjen är en konstant ikonisk del i Ray-Ban glasögon-kollektionerna.

Ray-Ban: Äkta solglasögon till bästa pris

Bläddra bland vårt stora utbud av Ray-Ban damsolglasögon, Ray-Ban herrsolglasögon och Ray-Ban barnsolglasögon, och hitta Ray-Ban solglasögonmodellen som passar dig bäst.

Om du är intresserad av andra Ray-Ban-kollektioner, kolla in Ray-Ban Aviator solglasögon, Ray-Ban Clubmaster solglasögon, Ray-Ban Wayfarer solglasögon, Ray-Ban Erika solglasögon, Ray-Ban Justin solglasögon, och andra Ray-Ban solglasögon-modeller i vår webbshop.

eOptik - Stort urval, Äkta optik

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga, spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar naturligtvis produkternas äkthet.

Vår webbshop har en av landets största lager av kontaktlinser, glasögon, solglasögon och dataglasögon, där vi alltid erbjuder det mest fördelaktiga urvalet av Ray-Ban glasögonbågar och solglasögon.

Ray-Ban Glasögon