Filtrering
Pris (SEK)
1 022 kr - 1 509 kr
Vad söker du efter?
Kategori
I lager?
Varumärke
Storlek
Glasbredd
51 - 55
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Polariserad

Ray-Ban Justin solglasögon

 

1Produkt

Ray-Ban Justin Solglasögon - Introduktion av en omdesignad klassiker

Ramarna till Ray-Ban glasögon och solglasögon anses vara tidlösa klassiker, skapade av optikföretaget Bausch + Lomb. Ray-Ban Justins solglasögon är inspirerade av den ikoniska Ray-Ban Wayfarers framgång och är gjorda i dess bild. Den karakteristiska formen och stilen förblir densamma, men i en anda av fräschhet är glasögonen något större, följer skarpare kurvor och ramarmarna är täckta med gummi för ökad komfort. Allt detta i nya, spännande och unika färgvariationer.

Ray-Bans modeller är kända för sin utmärkta kvalitet och hållbarhet, och Justin är inget undantag, då den har en behaglig plastram som är extremt lätt men ändå hållbar. Ursprungligen utformad främst för män på grund av deras större storlekar, kan den också vara ett perfekt val för damer som föredrar något större linser och ramstorlekar.

Ray-Ban Justin Solglasögon

Ray-Ban: Solglasögon av hög kvalitet, brett utbud av alternativ

Utforska vårt sortiment av Ray-Ban solglasögon för kvinnor, Ray-Ban solglasögon för män, och Ray-Ban solglasögon för barn, och hitta de Ray-Ban solglasögon-modeller som passar dig bäst, nu till ett verkligt fördelaktigt pris. Om du är intresserad av andra Ray-Ban-kollektioner, kolla in de Ray-Ban Aviator solglasögonen, Ray-Ban Clubmaster solglasögonen, Ray-Ban Wayfarer solglasögonen, Ray-Ban Erika solglasögonen, Ray-Ban Hexagonal solglasögonen, och fler Ray-Ban solglasögon-modeller i vår onlinebutik.

Ray-Ban Justin Polariserade Solglasögon

Flera modeller av Justin i vårt sortiment har polariserade linser, som filtrerar bort horisontellt inkommande bländande ljusstrålar, såsom de som reflekteras från vatten, mark och olika ytor. De minskar också blänket och ger en mycket bättre visuell upplevelse för oss. De kan vara ett utmärkt val för sport, körning, promenader eller till och med fiske.

Ray-Ban Solglasögon på eOptik - Internetoptikern

Det finns många onlinebutiker som säljer och distribuerar optiska produkter, men det är viktigt att köpa från pålitliga, välrenommerade källor. Vår optikbutik säljer endast äkta produkter, och vi garanterar äktheten hos produkterna.

Vår onlinebutik erbjuder ett av landets största urval av kontaktlinser, glasögon, solglasögon, datorglasögon, där vi alltid erbjuder de mest fördelaktiga priserna.

Ray-Ban Solglasögon