Filtrering
Pris (SEK)
1 179 kr - 2 073 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
50 - 54
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Ray-Ban Wayfarer solglasögon

 

29Produkt
 

Ray-Ban Wayfarer Collection

Wayfarer-kollektionen framträdde som den andra solglasögonmodellen skapad av Bausch + Lomb-optiska företagets varumärke Ray-Ban, efter Ray-Ban Aviator, år 1952. Vid första ögonkastet kanske vi inte tänker mycket på betydelsen av Wayfarer-modellerna inom modeindustrin och i våra liv, eftersom solglasögon tidigare bara hade en uppgift: att skydda bärarens ögon från den bländande solen.

Vi vet om de första Aviator-solglasögonen att de gjordes på uppdrag av den amerikanska flygvapnet under andra världskriget för att skydda piloternas ögon från solljus under flygning. Faktumet att de också var utmärkta i design och stilrena solglasögon var bara en trevlig bieffekt bredvid praktiskhet. Dock var Wayfarer den första modellen som introducerades på marknaden som ett modernt tillbehör med en trendig design och nytt materialanvändning, vilket inledde en verkligt spännande ny era.

Den utlöste en avgörande mode-revolution, vilket resulterade i en serie av Ray-Ban-bågar och solglasögonmodeller senare som fortfarande representerar kultstatus och konsekvent kvalitet. Wayfarer-modellerna betraktas som en av de mest definierande modeaccessoarerna på 60-talet, bärs av globala stjärnor som James Dean, The Beatles, Muhammad Ali, Bob Dylan, Tom Cruise eller Michael Jackson.

Ray-Ban Wayfarer Sunglasses

Ray-Ban: Original Solglasögon till rabatterade priser

Bläddra bland vårt breda utbud av Ray-Ban damsolglasögon, Ray-Ban herrsolglasögon, och Ray-Ban barnsolglasögon och hitta Ray-Ban solglasögonmodellen som passar dig bäst.

Om du är intresserad av andra Ray-Ban-kollektioner, ta en titt på Ray-Ban Aviator solglasögon, Ray-Ban Clubmaster solglasögon, Ray-Ban Erika solglasögon, Ray-Ban Hexagonal solglasögon, Ray-Ban Justin solglasögon, och fler Ray-Ban solglasögon modeller i vår onlinebutik.

Ray-Ban Solglasögon med Särskilda Rabatter

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter i den digitala världen, men det är viktigt att bara köpa från pålitliga, spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar produkternas äkthet.

Vår onlinebutik har en av landets största lagervaror av kontaktlinser, glasögon, solglasögon, datorglasögon, där vi alltid erbjuder de mest fördelaktiga Ray-Ban solglasögonreklamaffärerna.

Ray-Ban Solglasögon