Filtrering
Pris (SEK)
1 031 kr - 1 509 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Ray-Ban Erika solglasögon

 

32Produkt
 

Ray-Ban Erika Solglasögon - Där Vintage-stil Möter Elegans

För många är det första distinkta elementet med Ray-Ban Erika-modellerna deras igenkännlighet. Kollektionen förkroppsligar unika designkoncept och lösningar som väcker en retro atmosfär och får bäraren att sticka ut från mängden.

Vi kan bäst presentera Erika-modellerna som en sann vintageklassiker. Ray-Ban glasögonbågar och solglasögon är kända för sina utmärkta material och hållbarhet, och Erika skiljer sig inte från sina motparter. Den använder gummi, metall och plastelement, beroende på den specifika modellen.

De kommer i överdimensionerade storlekar, vilket innebär att de är något större än genomsnittliga glasögon och solglasögon. Den överdimensionerade stilen speglar alltid en viss attityd, känsla och trend, vilket representerar ett spännande och unikt ståndpunkt. Dessutom, på grund av de större linserna, täcker solglasögonen ett större område av ögonen och ger utmärkt skydd mot skadlig UV-strålning. När du köper solglasögon, leta alltid efter UV400 solglasögonmärket, eftersom detta säkerställer adekvat skydd för dina ögon. I vårt sortiment erbjuder alla solglasögon UV-skydd, så du behöver inte oroa dig för att skydda dina ögon.

Ray-Ban Erika Solglasögon

Ray-Ban Erika Polariserade Solglasögon

I vårt sortiment kommer flera Erika-modeller med polariserade linser, vilka filtrerar bort horisontellt ankommande bländande ljusstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, marken och olika ytor. Dessutom minskar de reflexer och ger en mycket bättre visuell upplevelse för oss. De kan vara ett utmärkt val för sport, körning, promenader eller fiske.

Ray-Ban Solglasögon: Bredt utbud av solglasögon, Specialrabatter

Välj bland Ray-Ban damsolglasögon och Ray-Ban barnsolglasögon, Ray-Ban herrsolglasögon från vårt urval och hitta den ursprungliga Ray-Ban Erika solglasögonmodellen som passar dig bäst. Om du är intresserad av andra Ray-Ban-kollektioner, kolla in Ray-Ban Aviator solglasögon, Ray-Ban Clubmaster solglasögon, Ray-Ban Wayfarer solglasögon, Ray-Ban Hexagonal solglasögon, Ray-Ban Justin solglasögon, och andra Ray-Ban solglasögon modeller i vår webbshop.

Stort urval, Äkta optik

Det finns många onlinebutiker som säljer optiska produkter, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga och spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar naturligtvis produkternas äkthet.

Ray-Ban Solglasögon