Filtrering
Pris (SEK)
1 164 kr - 2 193 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
49 - 57
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Ray-Ban Clubmaster solglasögon

 

40Produkt
 

Definierande funktioner av Ray-Ban Clubmaster solglasögon

Liknande browline-bågar, som var ganska populära på 1950- och 1960-talen, är den övre delen av Ray-Ban Clubmaster-bågen mycket tjockare, djärvare än den nedre delen, följer den naturliga linjen för ögonbrynen. Traditionellt sett är den övre delen av bågen tillverkad av plast eller acetat, medan resten av bågen vanligtvis är tillverkad av metall.

Ray-Ban Clubmaster solglasögon finns i många färgkombinationer, storlekar och variationer, vilket gör det till en verkligt klassisk modell som passar perfekt för de flesta ansiktsformer, huvudstorlekar och hudtoner. Initialt kom Clubmaster-solglasögon mestadels med svarta bågar och silver- eller guldramar.

Ray-Ban Clubmaster solglasögon

En höjdpunkt på 1980-talet var återskapandet av Ray-Ban Clubmaster glasögonram. Allmänheten märkte verkligen denna modell när Bruce Willis bar den i en amerikansk kriminalserie som sändes från 1985, redan med tonade linser. Det var då de insåg att det fanns en enorm efterfrågan på den inte bara som glasögonram utan också som solglasögon. Kort efter dess framträdande sköt försäljningen av solglasögon i höjden, och Clubmaster blev den tredje mest populära solglasögonkollektionen under decenniet, bredvid Ray-Ban Wayfarer och Ray-Ban Aviator.

Ray-Ban solglasögon: Bredt sortiment av rabatterade solglasögon

Bläddra igenom vårt breda urval av Ray-Ban damsolglasögon, Ray-Ban för herrsolglasögon, och Ray-Ban för barnsolglasögon, och hitta den ursprungliga modellen av Ray-Ban solglasögon som passar dig bäst, nu till ett riktigt fördelaktigt pris. Om du är intresserad av andra ikoniska kollektioner, se till att kolla in Ray-Ban Aviator solglasögon, Ray-Ban Wayfarer solglasögon, Ray-Ban Hexagonal solglasögon, Ray-Ban Justin solglasögon, Ray-Ban Erika solglasögon, och andra Ray-Ban solglasögon modeller.

Ray-Ban polariserade solglasögonlinser

En betydande del av Ray-Ban solglasögon levereras med polariserade linser, som filtrerar bort horisontellt infallande bländande strålar, såsom de som reflekteras från vatten, marken, olika ytor. De minskar också bländning, vilket ger en mycket bättre visuell upplevelse för oss. De kan vara ett utmärkt val för sport, körning, promenader eller till och med fiske.

Ray-Ban solglasögon till överkomliga priser

Köp Ray-Ban Clubmaster solglasögon med specialrabatter och hitta den kvalitetsprodukt som passar din personlighet bäst.

Det finns många onlinebutiker som säljer och distribuerar optiska produkter i den onlinevärlden, men det är viktigt att endast köpa från pålitliga, spårbara källor. Vår optiker säljer endast autentiska produkter, och vi garanterar produkternas äkthet.

Ray-Ban solglasögon