Filtrering
Pris (SEK)
237 kr - 3 831 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
45 - 148
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Vita solglasögon

 

271Produkt
 

Vita Solglasögonssamlingar

I solglasögonsamlingar spelar den vita färgen en lika viktig roll som svarta solglasögon. Välj bland våra utvalda varumärken för att hitta den som passar dig bäst: Ray-Ban solglasögon, Oakley solglasögon, Polaroid solglasögon, Harley-Davidson solglasögon, Versace solglasögon, Dolce & Gabbana solglasögon.

Ray-Ban vita solglasögon

Polariserade Linser

I polariserade solglasögon filtrerar linsen horisontellt inkommande bländande ljus, som exempelvis ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket minskar bländning och ger en mycket bättre visuell upplevelse.

Oakley polariserade herrsolglasögon

Polariserade modeller finns även i sortimentet med vita solglasögon.

Polariserade Solglasögon

Polariserade solglasögon skapades först av Edwin H. Land, som uppfann det polariserande materialet som kan appliceras på solglasögonens linser och förvandla dem till polariserade solglasögon.

Det polariserande materialet består av mikroskopiska kristaller och sulfatbaserade kemikalier inbäddade i ett mycket tunt, filmliknande, transparent nitrocellulosamaterial. Linser utrustade med polariserande material tillåter endast vertikala ljusstrålar att passera igenom. Med andra ord filtrerar det bort bländande ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket skyddar våra ögon från ögontrötthet och extrema förändringar i ljusförhållandena.

Polariserade solglasögon är ett idealiskt val för sport, promenader, andra utomhusaktiviteter och rekommenderas starkt för dem med ljuskänsliga ögon eller som kör mycket. För bilkörning är det idealiska valet solglasögon med bruna eller grå polariserade linser.

Vilken Ramform att Välja för Solglasögon?

När det kommer till formen på solglasögonbågar är det viktigt att tänka på hur du vill använda dem. För vardagligt bruk kan du välja mellan mindre former till klassiker, eller till och med extremt stora solglasögon.

Det är viktigt att välja en ram som är mest bekväm för dig och som passar bra på ditt ansikte. Det är bäst att välja solglasögonstorlekar som täcker områdena runt dina ögon så mycket som möjligt.

Vita Solglasögon för Kvinnor

Köp din valda modell av solglasögon för kvinnor med snabb leverans.

Vit Herrsolglasögonskollektion

Bland de vita solglasögonvarianterna kan du välja bland olika storlekar och linsfärger för herrsolglasögon. Linsfärgerna ger en stilren look.

Vita Glasögonprodukter

Förutom solglasögon kan du bläddra igenom vårt urval av original, varumärkta vita glasögonbågar och beställa den som passar dig bäst med bara några klick, inklusive gratis hemleverans.

Vita glasögon

I vårt utvalda sortiment av damglasögon och herrglasögon hittar du glasögonbågar i alla former och färger.

Vita Glasögonprodukter i eOptik-sortimentet

Välj bland vårt exceptionella utbud av solglasögon för kvinnor, män och barn.

Vår onlinebutik säljer uteslutande äkta produkter, och vi erbjuder en äkthetsgaranti för produkterna. Det är viktigt att bara köpa från pålitliga och spårbara källor.