Filtrering
Pris (SEK)
414 kr - 1 134 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
49 - 99
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Polaroid solglasögon kvinnor

 

514Produkt
 

Polaroid Solglasögon för kvinnor

Polaroid är ett av de mest populära och äldsta varumärkena för glasögon och solglasögon i Europa. Deras produkter kombinerar underhållande, moderna former med kvalitet och mode. Deras solglasögonmodeller har också blivit kända som det ledande varumärket för polariserade linser.

Vår butik erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive retroinspirerade Polaroid pilotglasögon, spännande kattögon-solglasögon, traditionella runda solglasögon, samt mer strömlinjeformade, moderna fyrkantiga och rektangulära solglasögonmodeller. Ovala och rundade modeller kompletterar ytterligare urvalet, så att alla kan hitta de Polaroid-solglasögon som passar bäst för deras ansiktsform och stil.

Polaroid solglasögon

Det polariserade glaset

Varumärket Polaroid blev känt för att uppfinna polariserat material som används i glasögon och linsproduktion. Men vad innebär polarisering och varför är Polaroid-solglasögon bra?

Världens första polariserade solglasögon tillverkades av Edwin H. Land, som uppfann det polariserande materialet som kan appliceras på solglasögonens linser och gör dem polariserade solglasögon.

Polariserade solglasögon med polariserat material filtrerar ut horisontellt ankommande bländande ljusstrålar, som de som reflekterar mot vatten, land och olika ytor, och låter endast vertikala ljusstrålar passera. De minskar också reflexer, vilket ger en mycket bättre synupplevelse. De är särskilt lämpliga för sport, körning, promenader eller helt enkelt för de vars ögon är särskilt känsliga för ljus.

Polaroid Solglasögon för kvinnor kollektion

Polaroid solglasögonkollektion för kvinnor inkluderar både moderna och klassiska grundläggande modeller. Välj bland svart, brunt, grått och andra färgkombinationer och beställ dina favoritkvinnors Polaroid-solglasögon.

Polaroid Herrsolglasögon urval

I vår onlinebutik kommer du inte att bli besviken över Polaroid herrsolglasögon urvalet. Polaroid herrsolglasögonmodeller följer de senaste trenderna varje säsong, så att alla kan hitta sina favoritsolglasögon enligt deras preferenser.

Polaroid Barnsolglasögon

Solglasögon för varje åldersgrupp! Förutom Polaroid-solglasögon för kvinnor och män, inkluderar vårt sortiment även modeller av Polaroid barnsolglasögon. Låt oss ta hand om barnens ögon under alla årstider.

Polariserade solglasögon i eOptik sortiment

I vår onlinebutik erbjuder vi ett brett utbud av Polaroid kvinnors solglasögon. Vi säljer endast äkta produkter och garanterar äktheten hos produkterna. Välj bland Polaroid barnsolglasögon och Polaroid herrsolglasögon priser och erbjudanden.

Polaroid Glasögon

Välj bland de senaste delarna i Polaroid glasögon kollektion. Upptäck de moderna och ungdomliga stilarna av damglasögon och herrglasögon och köp dina favoritglasögon.

Polaroid Solglasögon Kampanjvideor