Filtrering
Pris (SEK)
159 kr - 870 kr
Kategori
I lager?
Märke
Storlek
Glasbredd
42 - 54
Material
Glasögon form
Ram färg
Färg på lins
Vad söker du efter?
Polariserad

Polaroid solglasögon för barn

 

128Produkt
 

Polaroid solglasögon för barn till överkomliga priser

Polaroid är ett av de mest populära, äldsta och respekterade varumärkena för glasögon och solglasögon. Deras produkter kombinerar underhållande, moderna former med kvalitet och mode. Deras solglasögonmodeller har också blivit kända som det ledande varumärket för polariserade linser.

I vårt breda utbud av produkter hittar du retroinspirerade Polaroid aviator-solglasögon, spännande cat-eye-solglasögon, traditionella runda solglasögon, liksom mer strömlinjeformade, moderna fyrkantiga och rektangulära solglasögonmodeller. Ovala och rundade modeller kompletterar ytterligare urvalet så att alla kan hitta de Polaroid-solglasögon som passar deras ansiktsform och stil bäst.

Polaroid solglasögon

Den polariserade linsen

Varumärket Polaroid blev känt för att ha uppfunnit det polariserade materialet som används i tillverkning av glasögon och linser. Men vad innebär polarisering, och varför är Polaroid-solglasögon bra?

Polariserade solglasögon skapades först av Edwin H. Land, som uppfann det polariserande materialet som kunde appliceras på glasögonens linser, vilket polariserade linsen och samtidigt gjorde den till ett par solglasögon.

Solglasögon utrustade med polariserat material filtrerar ut horisontellt ankommande reflexstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket bara tillåter de vertikala ljusstrålarna att passera igenom. De minskar också bländning och ger en mycket bättre synupplevelse. De är särskilt lämpliga för sport, körning, promenader eller helt enkelt för dem vars ögon är särskilt känsliga för ljus.

Kampanj för Polaroid barnsolglasögon

Solglasögon för alla åldrar! Förutom Polaroid-solglasögon för kvinnor och män inkluderar vårt sortiment också modeller av Polaroid barnsolglasögon. Låt oss ta hand om barnens ögon under varje säsong.

Polaroid kollektion av solglasögon för kvinnor

I Polaroid kollektionen av solglasögon för kvinnor hittar du både moderna och klassiska delar. Välj bland svart, brun, grå och andra färgkombinationer och beställ dina favorit solglasögon för kvinnor från Polaroid.

Polaroid kollektion av solglasögon för män

I vår onlinebutik kommer du inte bli besviken av Polaroid kollektionen av solglasögon för män. Polaroid solglasögon för män följer de senaste trenderna varje säsong, så alla kan hitta sina favoritsolglasögon.

Polariserade solglasögon i eOptik sortimentet

I vår optikers onlinebutik erbjuder vi en framträdande Polaroid kampanj för solglasögon för kvinnor. Vi säljer endast originalprodukter, och vi garanterar äktheten hos produkterna. Välj bland priser och erbjudanden för Polaroid barnsolglasögon och Polaroid solglasögon för män.

Polaroid solglasögon kampanjvideor