Filtrering
Pris (SEK)
258 kr - 903 kr
Vad söker du efter?
Kategori
I lager?
Varumärke
Storlek
Glasbredd
49 - 99
Material
Glasögon form
Ram färg
Typ
Färg på lins
Polariserad

Polaroid solglasögon män

 

237Produkt
 

Polaroid Solglasögon Herrmodeller till förmånliga priser

Polaroid är ett av de mest populära och äldsta kända och respekterade märkena för glasögon och solglasögon. Deras produkter kombinerar underhållande, moderna former med kvalitet och mode. Deras solglasögonmodeller har också blivit kända som det ledande varumärket för polariserande linser.

I vårt breda utbud av produkter hittar du retroinspirerade Polaroid pilotglasögon, spännande kattögon-solglasögon, traditionella runda solglasögon, liksom mer strömlinjeformade, moderna fyrkantiga och rektangulära solglasögonmodeller. Ovala och avrundade modeller kompletterar urvalet ytterligare så att alla kan hitta de Polaroid-solglasögon som bäst passar deras ansiktsform och stil.

Polaroid solglasögon

Den polariserade linsen

Varumärket Polaroid blev berömt för att ha uppfunnit det polariserade materialet som används i glasögon och linsproduktion. Men vad innebär polarisering och varför är Polaroid-solglasögon bra?

Polariserade solglasögon skapades först av Edwin H. Land, som uppfann det polariserande materialet som kunde appliceras på solglasögonens linser, vilket polariserade linsen och samtidigt gjorde den till ett par solglasögon.

Solglasögon utrustade med polariserat material filtrerar bort horisontellt ankommande reflexstrålar, såsom ljus som reflekteras från vatten, mark och olika ytor, vilket endast tillåter de vertikala ljusstrålarna att passera. De minskar också bländning och ger en mycket bättre synupplevelse. De är särskilt lämpliga för sport, körning, promenader, eller helt enkelt för dem vars ögon är särskilt känsliga för ljus.

Polaroid Solglasögon Herrkollektion

Du kommer inte bli besviken över Polaroids solglasögon herrkollektion i vår onlinebutik och hos vår optiker. Polaroids herrsolglasögonmodeller följer de senaste trenderna varje säsong, så alla kan hitta sina favoritsolglasögon enligt sina preferenser.

Polaroid Solglasögon Damkollektion

I Polaroids solglasögonkollektion för kvinnor hittar du både moderna och klassiska modeller. Välj bland svart, brun, grå, och andra färgkombinationer.

Kampanj för Polaroid Solglasögon för barn

Solglasögon för alla åldrar! Förutom Polaroids solglasögon för kvinnor och män inkluderar vårt sortiment även Polaroids solglasögon för barn modeller. Låt oss ta hand om barnens ögon under varje säsong.

Polariserade solglasögon i eOptik-sortimentet

I vår optikers webbutik erbjuder vi en framträdande kampanj för Polaroid solglasögon för kvinnor. Vi säljer endast originalprodukter och vi garanterar äktheten av produkterna. Välj bland Polaroid solglasögon för barn och Polaroid herrsolglasögon priser och erbjudanden.

Polaroid Glasögon

Välj bland de senaste bitarna från Polaroid glasögon kollektionen. Upptäck den moderna och ungdomliga stilen hos damsolglasögon och herrsolglasögon och köp dina favoritglasögon.

Polaroid Solglasögon Kampanjvideos